« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
AAAA!!

Tri dana mraka u prosincu? Nema šanse ...

Niti je NASA objavila nešto slično, niti je i jedan ozbiljan znanstvenik izjavio bilo što takvoga, tako da možete biti mirni

Sunce nam neće ugasiti svjetlo
Sunce nam neće ugasiti svjetlo (Arhiva)
Više o

NASA

,

teorije zavjere

,

Charles Bolden

,

Sunčeva oluja

,

tri dana mraka

Tri dana mraka zbog strašne Sunčeve oluje koja će napraviti velike probleme na Zemlji ... zvuči moguće, s jedne strane, ako u to još ubacite čarobne riječi "NASA" i "znanstvenik" - evo vijesti za naslovnice.

Uz dodatak još malo začina kao što je "poravnanje Sunca i Zemlje", ljudima će se upaliti lampica i sami će povezati proročanstvo iz Fatime, pa smo na putu za laganu paniku, pogotovo što su najavljeni datumi 23., 24. i 25. prosinca.

No, nije trebalo dugo da se javi NASA i demantira da je itko iz te organizacije ikada izjavio nešto slično, a astronomi i znanstvenici obrušili su se svom silinom na medije optužujući ih za izazivanje histerije. Sunčeve oluje jedva da se mogu predvidjeti u roku od 24 sata, a kamoli par mjeseci unaprijed, kažu ogorčeni astronomi.

Doduše, video koji je objavio jedan od NASA-inih administratora Charles Bolden u vezi pripremljenosti za potencijalne opasnosti dobro je došao za stvaranje teorija zavjere, no možete biti mirni - ovoga puta sigurno se radi o patki ....

26.10.2014. 19:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh