« Žene
objavljeno prije 11 godina
LOVICA

Trećinu novaca za godišnji žene potroše na odjeću

Ljetne haljine, kupaći kostimi i ostale stvarčice za godišnji na vrhu su liste shopping prioriteta za godišnji

Manje nove odjeće - duži godišnji
Manje nove odjeće - duži godišnji (Shutterstock)
Više o

žene

,

shopping

,

putovanja

,

godišnji odmor

,

odjeća

,

nova odjeća

Nova odjeća uvijek je mamac za ženski rod, a ako se pronađe dobar razlog, veseli shopping će i potrajati. Tako je britanski portal za putovanja sunshine.co.uk proveo istraživanje među svojim čitateljicama o količini novaca koji su spremne potrošiti na novu odjeću za godišnji odmor.

Rezultati su pokazali da svaka treća žena u pravilu kupuje novu odjeću prije bilo kakvog putovanja u inozemstvo, a petina ih prije odlaska na godišnji odmor potroši trećinu ukupnog budžeta na novu odjeću.

Razlog je možda sumanut, ali najveći broj žena to radi kako na fotografijama ne bi izgledale kao i prošle godine, a za to im treba šest ljetnih haljina, četiri kupaća kostima, kratke hlače, sunčane naočale, sandale, novi makeup i nakit.

Na sve to potroši se otprilike protuvrijednost od 2 tisuće kuna, što je trećina ukupnih troškova koje planiraju za godišnji odmor.

Suosnivač portala Chris Clarkson preporučuje, naravno, uštedu u segmentu nabave nove odjeće kako bi se godišnji odmor produžio ili se odabrala atraktivnija destinacija.

13.05.2013. 11:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh