« Seks
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
DA ILI NE?

Treba li se seksati kad ste loše volje?

Pitanje će vjerojatno izazvati različite reakcije kod muškaraca i žena, no ovoga su puta definitivno u pravu žene koje misle da

Niste baš od volje za seks? Možda i bolje ...
Niste baš od volje za seks? Možda i bolje ... (Dreamstime)
Više o

seks

,

žaljenje

,

loš seks

,

rizično ponašanje

,

zlovolja

Muškarci i žene seksu pristupaju na prilično različit način, a urbani mitovi tvrde da su muškarci raspoloženi za seks uvijek, dok je kod žena situacija malo složenija. 

Koliko god seks donosio blagodati u vezu i pojedinačno svakom partneru, ima situacija u kojima su žene definitivno u pravu kada ne žele seks, a to se naročito odnosi na stresne situacije.

Naime, najnovije istraživanje objavljeno u Journal of Sex Research na gotovo 2 tisuće žena i muškaraca pokazalo je da su žene kojima u stresnim situacijama raste želja za seksom ujedno i sklonije rizičnijem ponašanju u takvim okolnostima. 

Inače su žene rjeđe od muškaraca spremne na seks u tužnom ili anksioznom raspoloženju ili kada su pod stresom, no one kojima u takvim situacijama želja za seksom postaje sve jača spremnije su na rizičniji seks nego inače.

Naravno, te su žene češće od ostalih imale odnose zbog kojih su požalile, pa kad vam volja nije baš na visini, bilo bi bolje da se ne date nagovoriti, kako se nakon svega ne bi osjećale još puno gore nego prije seksa.

 

17.11.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh