« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
Britain's Got Talent 7

Seksi trbušna plesačica osvojila publiku i polufinale

POGLEDAJTE VIDEO - Julia Naidenko svojim je plesom začarala i poslovično skeptičnog Simona

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (BGT)
Više o

Britain's Got Talent

,

favoriti Britain's Got Talent

,

Julia Naidenko

,

Nick Hell

Zadnja kvalifikacijska emisija Britain's Got Talent donijela je možda i najvrućijeg polufinalista do sada, jer reakcije publike i žirija na trbušni ples Julie Naidenko uz glazbenu podlogu, a koga drugoga, Shakirine Whenever, Wherever bile su jednoglasne.

Oči svih muškaraca u publici i žiriju bile su prikovane na puteno tijelo mlade Latvijke, a njeni su bokovi radili takve stvari da je malo falilo da Simon i Piers počnu sliniti. Simon je, dapače, želio još pitajući ima li još koju točku u rukavu, dok je Piers želio dati dva glasa, Simon pet, a čak je i Amanda bila očarana.

Tako je Julia proglašena najizazovnijom natjecateljicom, a suci su već najavili da s nestrpljenjem čekaju njen nastup u nedjeljnom polufinalu, jer ne mogu dočekati novu izvedbu atraktivne Julije.

Prva veća svađa u žiriju bila je nakon nastupa Nicka Hella, čije sposobnosti provlačenja metalnih predmeta kroz raznorazne rupe na tijelu užasnula je publiku, no Piers i Amanda su bili očarani, iako i zgroženi. Simon je tvrdio da tako nešto jednostavno ne može dovesti na nastup pred kraljicom, ali drugo dvoje sudaca bili su dovoljno uporni da Nick prođe u nedjeljno polufinale.

Prošao je i 73-godišnji breakdancer Fred Bowers, jer suci jednostavno nisu znali što da rade s njim - talenta ni traga, no volje i hrabrosti u nevjerojatnim količinama za svoje godine.

Tako je Susan Boyle dobila suborce u prvom polufinalu, no još uvijek je vodeća na kladionicama i za finale i za ukupnu pobjedu, a ostaje otvorena mogućnost da s njom prođe i vruća Latvijka, ukoliko plesači iz Diversityja neće imati nešto protiv toga.

24.05.2009. 10:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh