« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
Voli, ne voli, voli...

Sean Penn opet povukao zahtjev za razvod

Robin Wright Penn se nalazi u Cannesu i nije htjela komentirati razvoj događaja

(Getty Images)
Više o

Sean Penn

,

Robin Wright Penn

,

Sean Penn rastava

Izgleda da se Sean Penn i Robin Wright ne mogu odučiti jesu li ili nisu zajedno. Naime, već drugi puta u dvije godine par je povukao papire predane sudu, a Sean Penn ponovno je objavio da je "zahtjev za razvodom bila strašna pogreška".

Penn je naime prošlog mjeseca podnio zahtjev za razvod sudu u Kaliforniji. Dvostruki oskarovac tražio je zajedničko skrbništvo nad kćeri Dylan Frances (18) i sinom Hopper Jack (15) te zahtijevao da sud supruzi ne dodijeli nikakvu alimentaciju.

Zahtjev koji su predali 2007. godine povukli su nakon četiri mjeseca, a ovaj prije nego što je prošlo mjesec dana.

Da nešto ipak nije u redu u braku Pennovih vidjelo se na dodjeli Oscara kada Sean u govoru zahvale za osvojenog Oscara niti jednom riječju nije spomenuo suprugu Robin mada ga je supruga pratila na dodjelu. Kasnije se pravdao Oprah Winfrey da je želio spomenuti samo one koji su mu pomogli u profesionalnom životu.

Robin Wright Penn, glumica čija je karijera nakon udaje za Penna imala uspone i padove (sjećamo je se kao djevojke Forresta Gumpa iz istoimenog filma), trenutno se nalazi u Cannesu gdje je članica žirija, i nije željela komentirati najnovije događaje u svom privatnom životu.

22.05.2009. 10:39:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh