« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
SAZNAJEMO

Totalno iznenađenje za sve čokoholičare!

Dr. Oetker ispunjava vaše najslađe snove i svim ljubiteljima pizze i čokolade donosi kombinaciju koja spaja slatki užitak s jedinstvenim doživljajem pizze

Dolce al Cioccolato
Dolce al Cioccolato (Dr. Oetker)
Više o

čokolada

,

čokoladna pizza

,

Dr. Oetker

Možete li pogoditi što je to; čokoladno, okruglo i podsjeća na svima omiljeno brzo jelo? Iako vam se čini nevjerojatno, na dobrom ste tragu i zazubice vam s razlogom rastu. Odgovor je: čokoladna pizza! Svi će se složiti s činjenicom da ne postoji ništa što će bolje utažiti neopisivu želju za slatkim od čokolade, ali o čokoladnoj pizzi nitko nije mogao niti sanjati.

Nakon što je osvojila Europu, prva čokoladna pizza stigla je i u Hrvatsku! Dr. Oetker ispunjava vaše najslađe snove i svim ljubiteljima pizze i čokolade donosi kombinaciju koja spaja slatki užitak s jedinstvenim doživljajem pizze.

Iz Ristorante asortimana stigla je prava inovacija među desertima - prva slatka pizza Dolce al Cioccolato. Nadjev se sastoji od čak 3 vrste čokolade; fine naribane mliječne čokolade, tamne čokolade u obliku čokoladnih kapljica te komadića bijele čokolade na hrskavom i tankom tijestu. Stoga će ovog ljeta svi sladokusci doći na svoje i u škrinji za pizzu pronaći nešto neponovljivo.

Dosad neviđena kombinacija neodoljivog i toplog tijesta pizze s tri vrste čokolade donosi savršen spoj za nepce. Zahvaljujući brzoj i jednostavnoj pripremi, ova poslastica će zasigurno postati omiljeni gost u svačijem zamrzivaču. Idealna za svaku priliku, neplaniranu kućnu zabavu, dječji rođendan ili jednostavan desert uz film.

Pizza Ristorante

Dr. Oetker Ristorante pizze prepoznate su po najfinijem hrskavo - tankom tijestu, bogatom okusu i pažljivo odabranim sastojcima te jamče prvorazrednu kvalitetu, poznatu već 30 godina.

23.07.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh