« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
LEADING INNOVATION

Toshibinih 25 godina inovacija, umijeća i kretivnosti

Toshiba je povodom 25 godina djelovanja predstavila najnovije, kreativne i pametne uređaje na području prijenosnih računala

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Toshiba)
Više o

laptop

,

Toshiba

,

ruska prva nogometna liga

,

Josip Hren

,

plaće u Holdingu

,

preživanje

,

lice pokazuje bolest

,

art basel

Na nedavnom press druženju Toshiba je proslavila svojih 25 godina djelovanja kroz inovacije, umijeće i kreativna rješenja na području prijenosnih računala. Iskustvo i znanje kao prekretnicu mobilnog računarstva prezentirali su vodeći ljudi Toshiba Europe GmbH-a. Medijski predstavnici iz Slovenije, BiH i Hrvatske prisustvovali su Toshiba druženju kao dio Toshiba priče koja svojim proizvodima i uslugama koje pruža otvara budućnost prijenosnih računala za postojeće i nove potrošače.

ac100.jpg
Toshiba AC100

Na press druženju prezentirani su Toshiba proizvodi predstavljeni nedavno na tržištu kao dio najave 25. godišnjice; Toshiba AC100, Toshiba Libretto W100 i Toshiba Portégé R700 kao i Toshiba vodootporne kamere Camileo BW10.

Toshiba AC100
Lagan i tanak uz mogućnost stalne uključenosti, AC100 idealan je za pregledavanje medijskih sadržaja, pretraživanje Interneta, kreiranje dokumenata, e-mailova i ostalih poruka. Ovaj pametan prijenosnik ima mogućnost stalne uključenosti i potrebno mu je manje od sekunde da se probudi iz stanja čekanja u kojem može biti i do sedam dana.

libretto-w100-open-side.png
Toshiba Libretto W100

Toshiba Libretto W100
Prvi Toshibin svjetski prijenosnik sa Windows 7 i dvostrukim zaslonom primjer je Toshiba tehnološkog umijeća i genijalnosti koja je stvorila ovaj jedinstveni mali prijenosnik za kreiranje, obradu i pregled sadržaja.

Portégé R700
Toshiba je nedavno najavila i najtanje (33.8 cm/13,3'') i najlakše prijenosno računalo u Europi, Portégé R700. Potpuno opremljen lagani poslovni uređaj koji kombinira ultra tanko kučište s inovativnim kompjuterskim tehnologijama. Toshiba također nudi verziju i za široko tržište, Satellite R630.

Na predstavljanju je Adrijan Vazdar iz Toshibe izjavio: ''Izrazito nam je zadovoljstvo što imamo priliku našim gostima pokazati krajnji cilj i misiju koju Toshiba provodi na području prijenosnih računala posljednjih 25 godina; pružiti vrhunsku uslugu, kvalitetu i dizajn našim korisnicima. Vrlo je bitno prilikom stvaranja novih proizvoda uzeti u obzir želje i potrebe korisnika kako bismo upotpunili njihov doživljaj; to je element kojim se vodimo cijelo ovo razdoblje.''

portege-r700-open-side__93d.png
Portégé R700

Emmanuel Gueritte, zadužen za Toshibin marketing i plasiranje proizvoda, predstavio je pred okupljenim gostima Toshiba proizvode i nove tehnologije kojima ova kompanija potvrđuje već 25 godina zašto je jedna od vodećih na području prijenosnih računala: ''Danas prosječan korisnik prijenosnog računala ne traži samo dobar dizajn ili kvalitetu pojedinih komponenti već vrhunski proizvod u cjelini odnosno dovoljno dobar razlog zašto je baš njihovo računalo bolje od drugih i što ga čini jedinstvenim što je za Toshibu i više nego dovoljan pokretač pri stvaranju još neviđenog proizvoda. Toshiba AC100, Toshiba Libretto i Toshiba Portégé R700  primjer su što naši korisnici mogu očekivati u budućnosti ukoliko žele kvalitetu neusporedivu s drugima.''

fotografija_2.jpg
Toshibin tim

''Proslavom 25. godišnjice djelovanja, Toshiba potvrđuje konstantna ulaganja na tržištu mobilnog računarstva što dokazuje pozitivnim rezultatima iz godine u godinu. No, kompaniji kao što je naša, možda je najbolji pokazatelj kreativnog umijeća zadovoljstvo naših korisnika kojima želimo, a vjerujem da i u tome uspijevamo, pokazati kako je osluškivanje njihovih želja za nas primaran zadatak prilikom stvaranja svakog novog Toshiba proizvoda, ujedno i dijela Toshiba povijesti.'', izjavio je Goran Kurt iz Toshibe.

Posjetite Toshiba web stranicu.


04.08.2010. 10:49:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh