« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

Toshiba Satellite serija P za vrhunsku multimediju

Sve inačice dolaze sa povećanom tipkovnicom sa klikom koja je idealna za intuitivnu navigaciju kroz Windows 8 sučelje

Prva prijenosna računala sa Ultra HD podrškom
Prva prijenosna računala sa Ultra HD podrškom (Toshiba)
Više o

Toshiba Satellite P

,

prijenosna računala

Ciljajući na korisnike prijenosnih računala koji trebaju vrhunsku tehnologiju, napredno računalstvo i aplikacije za zabavu, Toshiba Europe GmbH danas je najavila svoju novu prvoklasnu Satellite P-seriju prijenosnih računala. 

Ova računala su atraktivni ali i vrijedni radnici te savršeni pratitelji za potrošače koji karakteristike prijenosnih računala uzimaju vrlo ozbiljno. P-serija nudi najnovije tehnologije kao i podršku za aplikacije gladne procesorske snage. Modeli će biti dostupni u dvije različite veličine; lagani P50/P50t sa zaslonom od 39.6 cm (15.6") koji može biti i osjetljiv na dodir i P70 od 43.9 cm (17.3") koji zamjenjuje stolno računalo. Europska prodaja nove Satellite P-serije će početi u drugom tromjesečju 2013. godine.

Prva prijenosna računala sa Ultra HD podrškom

"S novom Satellite P-serijom, još jednom dokazujemo našu predanost da zahtjevnim korisnicima osobnih računala ponudimo vrhunsku HD zabavu i najnovije multimedijske mogućnosti." rekao je Alen Rizvić, Country Manager Croatia, Toshiba Europe GmbH.

Nova P-serija nudi funkcionalnosti okrenute budućnosti, kao što su Ultra HD (UHD) s podrškom, na nekim modelima, za HDMI®-izlaz. Time se UHD sadržaj konvertira i prosljeđuje sa računala na TV uređaj s podrškom za UHD, poput nedavno predstavljene Toshibine serije L9. U takvim situacijama, korisnici sada mogu uživati u potpuno novoj generaciji računalnih igara koje su izvorno nastale u UHD rezoluciji četiri puta većoj od standardnog Full HD-a.

U fotografijama i video materijalima napravljeni u UHD te pohranjenima na prijenosnom računalu može se uživati u punoj kvaliteti. Zahvaljujući vrhunskim karakteristikama procesora sa zasebnom grafikom, svi modeli P-serije su idealni za zahtjevne aplikacije kao što su računalne igre s brzim mijenjanjem postavki ili uređivanje kućnih materijala u HD kvaliteti.

Površina od brušenog aluminija

Satellite P-serija je oblikovana prema novom jedinstvenom Toshiba dizajnu proizvoda sa blagim, zaobljenim rubovima i prepoznatljivom tipkom za uključivanje. P50t inačica opremljena je zgodnim i intuitivnim zaslonom osjetljivim na dodir od ruba do ruba s funkcionalnošću prepoznavanje gesti s deset prstiju.

Sve inačice dolaze sa povećanom tipkovnicom sa klikom koja je idealna za intuitivnu navigaciju kroz Windows 8 sučelje bez korištenja zaslona osjetljivog na dodir. Vrhunska kvaliteta nove Satellite P-serije je dodatno naglašena svojom atraktivnom površinom od brušenog aluminija i kromiranim dodacima na poklopcu. Pločasta tipkovnica bez okvira, pozadinski osvijetljena, pomaže praktičnom korištenju i pri slabom svijetlu.

Vrhunska kvaliteta zvuka

Korisnicima se sa novom Satellite P-serijom pruža vrhunski doživljaj zvuka jer nova prijenosna računala imaju ugrađena do četiri vrhunska harman kardon® stereo zvučnika i instaliran vrijedan multimedijski softver. To uključuje DTS Studio SoundTM, koji nudi precizniji i bogatiji doživljaj uranjanja u zvuk. Za dodatnu funkcionalnost, značajka Toshiba Sleep-and-Music omogućuje da se glazba sluša, sa velikom kvalitetom zvuka, čak i kada je prijenosno računalo ugašeno. Sa Toshiba Split Screen Utility unaprijed instaliranim na svim modelima P-serije, aktivni prozori u automatski se i uredno slažu na zaslonu, čineći rad u više aplikacija jednostavnim i prilagođenim širokom zaslonu. 

10.06.2013. 14:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh