« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
ISPROBAJTE

Top Android i iOS aplikacije za praćenje Svjetskog prvenstva u nogometu

Znamo da želite biti u tijeku s događanjima i odabrali smo za vas nekoliko top aplikacija za Android i iOS, a koje će vam pomoći u tome

Skinite neku od ovih aplikacija
Skinite neku od ovih aplikacija (Arhiva)
Više o

Svjetsko nogometno prvenstvo

,

SP 2018.

,

aplikacije

,

Android

,

iOS

Polako odbrojavamo dane do početka Svjetskog prvenstvo u nogometu, koje će se održati od 14. lipnja do 15. srpnja 2018., u Rusiji. Razne ekipe među kojima je Hrvatska reprezentacija, borit će se do cilja kako bi se okrunile titulom najboljih na svijetu. Znamo da želite biti u tijeku s događanjima i odabrali smo za vas nekoliko top aplikacija za Android i iOS, a koje će vam pomoći u tome.

1. Fifa - službena aplikacija

Osigurava svu pokrivenost Svjetskog prvenstva. Moći ćete dobiti najnovija ažuriranja, pratiti nogometne ekipe, svoje favorite i uživo gledati utakmice. Također daje pristup ekskluzivnim intervjuima, vijestima i člancima i pruža informacije o gradovima u kojima će se igrati utakmice.

Aplikacija također nudi analizu kvalifikacija , zonu za navijače u kojoj možete uživati u raznim zabavnim aktivnostima kao što su igre. U svom web izdanju omogućuje da kupite ulaznice, pogledate nezaboravne trenutke iz prošlih svjetskih kupova i raspored utakmica u PDF formatu koji možete ispisati.

Preuzimanje za Android | iOS

2. Onefootball

Omogućuje praćenje napretka utakmica, rezultate, statistike itd. Moguće je vidjeti prijenose utakmica koje možete izravno dijeliti s prijateljima putem aplikacije. Potpuno je besplatna i ne sadrži oglašavanje. Tu su i push obavijesti koje vam neće dopustiti preskakanje važnih informacija. Inače OneFootball app je povezana s 200 + liga i velikih natjecanja osim FIFA-e.

Preuzimanje za Android | iOS

3. Svjetsko prvenstvo 2018. - rezultati uživo (Live Scores)

Aplikacija može biti savršen vodič čak i nemate li mogućnost gledati TV ili stream uživo.  Pomaže pratiti rezultate u stvarnom vremenu i uključuje korisne usluge kao sto su push obavijesti o početku ili završetku utakmica i postignutom golu. Možete odabrati omiljene utakmice i dobiti samo obavijesti o njima.

Preuzimanje za Android | iOS

4. World Cup Russia 2018

Ovo je neslužbena aplikacija, ali je lagana i sve-u-jednom informativne prirode. Osim rezultata i feedova, sadrži informacije o svim igračima, različitim nogometnim stadionima kao što su njihovi kapacitete i akcije temeljene na atmosferi. Možete sinkronizirati datume igranja utakmica s kalendarom tako da ništa ne propustite. Aplikaciju možete preuzeti za Android i iOS .

Preuzimanje za Android |

5. Dobrodošli 2018

Osim što pokazuje najnovije vijesti, izvješća i intervjue, nudi kalendar najzanimljivijih događaja za navijače u gradovima-organizatorima (izložbe, atrakcije, noćni klubovi ...) Tu je i vodič za navijače koji govori što nije dopušteno na stadionima, kako se kretati gradovima itd.

Preuzimanje za Android | iOS

6. Kiss my Score

Jednostavna i zabavna aplikacija za predviđanja nogometnih rezultata koja omogućava i klađenje s ekipom te chat. Aplikacija nije dostupna na ITunes ili Google Play Trgovini, već ju možete preuzeti na službenoj kissmyscore stranici. Primit ćete jednokratni SMS za preuzimanje aplikacije.

Imate li vi neku aplikaciju koja vam se čini zanimljiva? Ostavite nam komentare.

Piše: Sanja Ledinek
11.06.2018. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh