« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
ROĐENDANSKI KONCERT

Tomislav Bralić i klapa Intrade slave 25. rođendan u Ciboni

Na rođendanskom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade nastupit će i brojni poznati gosti, pa je svakako za očekivati da će koncert još jednom biti spektakularan - OSVOJITE ULAZNICE

Tomislav Bralić i klapa Intrade
Tomislav Bralić i klapa Intrade (Tomislav Bralić i klapa Intrade)
Više o

Cibona

,

koncert

,

zagreb-info

,

Tomislav Bralić i klapa Intrade

,

Oliver

,

25. godina

,

Vinko Coce

,

Hari Rončević

,

KD Dražen Petrović

Tomislav Bralić i klapa Intrade posljednjih su godina svojim glazbenim radom zaslužili najviši status među hrvatskim glazbenicima. To su potvrdili i brojnim nagradama, od kojih posebno mjesto zauzima osvojeni Porin.

Još jednim koncertom, 09. prosinca u dvorani Dražena Petrovića od 20 sati, Tomislav Bralić i klapa Intrade proslavit će 25. godina rada, a na rođendanskom koncertu pridružit će im se mnogi dragi prijatelji.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

I ovaj put s njima će nastupiti njihov dugogodišnji prijatelj Oliver s kojim od 2006. godine  redovito organiziraju zajednički koncert u Zagrebu, a prošle godine održali su koncert u Zadru, za svoju dušu pod nazivom 'Zadre, volimo te'.

Vinko Coce, Hari Rončević, Ivana i Marija Husar, Zorica Kondža, Davor Pekota i Zlatko Vitez još su jedan razlog više zašto ne smijete propustiti ovaj koncertni spektakl koji donosi dah Mediterana u glavni grad.

Njihovi koncert postali su važan društveni događaj za koji su ulaznice uvijek rasprodane, a na samom koncertu vlada prava euforija. Vrhunska produkcija uvijek je krasila ove koncerte.

Zadnjih godina pune dvorane i stadione, odlično prodaju albume, izbacuju cijeli niz hitova.. Medijski uzlet krenuo je nakon legendarnog koncerta na Poljudu 2006. godine kada su  zajedno sa klapama Maslinom, Cambijem, Trogirom, Šufito i drugim klapama priredili spektakl koji je potpuno promijenio našu glazbenu scenu.

Tomislav Bralić i Klapa Intrade pamtiti će 2010. godinu i kao godinu u kojoj su imali izuzetno veliki broj koncerata u prepunim dvoranama, za koje se uvijek tražila karta više. Producentska kuća Scardona specijalizirala se za organizaciju najvećih spektakala s domaćim izvođačima koje zadnjih pet godina tradicionalno organiziraju u prosincu u KD „Dražen Petrović".

01.12.2010. 13:59:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh