« Film
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
TOP GUN 2

Tom Cruise otkrio da razmišlja o nastavku Top Guna

U intervjuu za MTV, Cruise je rekao da razgovara s redateljem Tonyjem Scottom i da će snimiti nastavak ako "pronađu priču koji svi žele napraviti"

Fotografija vijesti
Više o

Tom Cruise

,

Val Kilmer

,

Top Gun

,

Tony Scott

Slavni holivudski glumac Tom Cruise danas je potvrdio kako će sudjelovati u novom nastavku popularnog Top Guna, javlja Hina.

Planovi o snimanju nastavka objavljeni su još prošle godine, ali se dosad nije znalo hoće li Cruise biti uključen u film.

U intervjuu za MTV, Cruise je rekao da razgovara s redateljem Tonyjem Scottom i da će snimiti nastavak ako "pronađu priču koji svi žele napraviti".

Scott je režirao prvi Top Gun, koji je Cruisea lansirao u glumačku orbitu.

Top Gun, snimljen 1986. godine, u kojem su također glumili Kelly McGillis i Val Kilmer, bio je nominiran za četiri Oscara i osvojio onaj za najbolju pjesmu za "Take My Breath Away".

"Svi želimo snimiti film u istom tonu kao i prvi, i na isti način kako smo snimili prvi", rekao je Cruise.

Mediji nagađaju da će se Cruiseov lik u nastavku pojaviti kao instruktor nove generacije Top Gun pilota. "Ne znam, radimo na tome", odgovorio je Cruise na to pitanje.

09.12.2011. 08:33:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ona
    09.12.2011. 10:13
    a-joj. ukakaće taj film skroz :( :( ma bilokakav nastavak je suvišan :/
  2. avatar
    Noćna dostava
    10.12.2011. 03:11
    Obožavam recikliranje filmova, pogotovo glavnih glumaca. Nakon 15 godina može u invalidska kolica, a ne u kabinu aviona.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh