« Seks
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
MYTHBUSTERS

Tko više želi seks, muškarci ili žene?

Vjerovali ili ne, samo devet posto muškaraca izjavilo je da žele seks svaki dan i da to i rade, tako da je vrijeme za razbijanje nekih mitova

Seks češće odbijaju - muškarci
Seks češće odbijaju - muškarci (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

mitovi

,

odbijanje seksa

Mitovi o ženama i glavobolji ispali su upravo to - mitovi, jer je istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo da su muškarci ti koji češće odbijaju seks od žena, barem tako pošteno priznaje 62 posto ispitanika.

Zvučat će vam nevjerojatno, no samo devet posto muškaraca izjavilo je da žele seks svaki dan i da to i rade, dok je uobičajeno da se parovi seksaju svaka četiri dana, a četvrtina ih to radi u prosjeku jednom mjesečno.

Ženske izlike iz viceva su baš te koje koriste i muškarci, sve od punog želuca preko umora do stresa.

Na listi najčešćih izgovora vodi umor, slijedi stres zbog posla pa glavobolja, dok je na četvrtom mjestu pun želudac, a Top 5 izgovora zatvaraju zanimljive emisije na televiziji.Na listi najčešćih izgovora vodi umor, slijedi stres zbog posla pa glavobolja, dok je na četvrtom mjestu pun želudac, a Top 5 izgovora zatvaraju zanimljive emisije na televiziji.

Uloge su se, znači, zamijenile i sada su muškarci ti koji češće odbijaju seks, dok su žene napredovale, osvijestile svoje seksualne potrebe i nije im problem tražiti seks od partnera. 

28.01.2016. 21:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh