« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
POTRAGA

Tko sve traži skrivene božićne poklone?

Istraživanje je pokazalo da se trećina odraslih ne zaustavlja sve dok ne nađu zakopano blago na dnu ormara ili pod krevetom

Ne iznenade se svi, dapače... puno ih glumi :)
Ne iznenade se svi, dapače... puno ih glumi :) (Arhiva)
Više o

pokloni

,

traženje poklona

Božićni pokloni kupuju se unaprijed, naravno, iako ima i onih koji čekaju zadnji trenutak za neka sniženja, no koliko njih izdrži skriveno u ormaru do Božića?

Ne svi, u svakom slučaju, jer je istraživanje pokazalo da prilično velikih 37 posto odraslih ljudi prije Božića traže skrivene darove, a 80 posto njih u tome je i uspješno.

Što reći - božićni blagdani su vrijeme u kojem i odrasli ponovno postaju djeca i u njima se bude znatiželja i dječja radoznalost.

Istraživanje je pokazalo da se trećina odraslih ne zaustavlja sve dok ne nađu zakopano blago na dnu ormara ili pod krevetom, a svakom petom čak ne smeta ni činjenica da su pokloni već zamotani.

Precizni rezultati istraživanja govore da prosječni tragač za blagom u prosjeku darove traži 15 minuta, a žene su više znatiželjne od muškaraca. Međutim, vjerojatnije je da će one priznati da su otkrile što im je poklonjeno.

>> Što pokloniti djetetu za Božić? >>

Ipak, trebate znati i ovo - na kraju ipak više od polovice onih koji nađu poklone kasnije zbog toga požale, a njih 40 posto tvrdi da su si time uništili Božić.

Stoga, ako vas zasvrbe prsti ili slučajno nabasate na poklone - okrenite se i otiđite!

24.12.2019. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh