« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
WS 10

Tko je najbolji – njegova je Zlatna nagrada!

Prijave za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije službeno su otvorene

Prijavite se za Zlatnu nagradu
Prijavite se za Zlatnu nagradu (Web::Strategija)
Više o

Web Strategija

,

WS 10

,

zlatna nagrada

Želite biti prepoznati od struke kao kreator inovativnih, profitabilnih i kreativnih poslovnih rješenja? Želite da Vaša vrijednost bude prepoznata i priznata među dosadašnjim, ali i potencijalnim klijentima? Samo najbolji opstaju! A tko je najbolji - njegova je Zlatna nagrada!

Prijave za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije su službeno otvorene!

Zlatna nagrada Web::Strategije u ovogodišnjoj i ovokonferencijskoj kategoriji Web poslovanje 2011. dodjeljuje se za najbolje ocijenjene poslovne web modele!

Dakle - za najbolja (najprofitabilnija, najinventivnija, najkreativnija) poslovna rješenja koja koriste web u svom poslovanju. Zlatna nagrada Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2011. su ujedno i najveće i jedino priznanje za poslovne modele zasnovane na web-platformi.

Namjena Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2011. je promicanje poslovnih modela koji koriste web (internet) i to ne samo u Hrvatskoj - već i u regiji, zato - regionalni projekti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije - slobodno se prijavite!

Ako želite pokazati svima da imate najbolji web model (ili pak smatrate da je najbolji onaj Vašeg kolege ili prijatelja), prijavite se! Prijave za Zlatnu nagradu Web::Strategije otvorene su do 28.02.2011. u 12 sati, a imena pobjednika organizatori će čuvati u tajnosti do samoga dana konferencije kada će biti javno proglašeni.

Prijave mogu biti i višestruke pa tako jedan prijavljivač može prijaviti čak 10 ostvarenih projekata, a također prijavu ne mora isključivo prijaviti vlasnik rada. Ako niste vlasnik, a izradili ste web stranice/servis za klijenta - potaknite klijenta da se sam prijavi odnosno, još bolje - učinite to umjesto njega.

Sveobuhvatni cilj ove nagrade jest poticati stvaralačku i izvedbenu izvrsnost web profesionalaca za svoja dosadašnja dijela te upoznavanje javnosti s istima sa svrhom prepoznavanja prave kvalitete u radu web profesionalaca.

Osim zadovoljstva uspjeha koji dolazi uz nagradu dobitnik nagrade Web::Strategije može biti svima u regionalnoj web industriji uzor i zvijezda vodilja, što će struka zasigurno prepoznati kao uspješnost.

Krenite u lov na Zlatnu nagradu Web::Strategije i prijavite radove putem web obrasca. Ne propustite datum, prijavite se već danas jer prošli puta je u predselekciji odbijen niz prijava koje su došle prekasno!

Ukoliko i ne konkurirate za Zlatnu nagradu, pozivamo Vas na edukaciju i druženje na spomenutoj konferenciji da poslušate stručna predavanja. Ove godine tema je web poslovanje i online prodaja, s posebnim osvrtom na turizam. Prvi dan se održavaju edukativna predavanja u Hypo centru gdje dolazi najveći broj ljudi, a drugi i treći dan se odvijaju specijalizirane radionice i seminari (u suradnji s Web::Edukacijom).

Prijavite se što prije jer cijena ulaznice od 700 kn + PDV vrijedi samo do 31. siječnja 2011. Naučite kako primijeniti iskustva predavača i iskoristite ih za poboljšanje Vašeg poslovanja. Prijavite se.

22.01.2011. 14:08:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh