« Žene
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
EH, DA ...

Tipovi žena koje ostaju same u životu

Iako je moguće da žene koje se ovako ponašaju pronađu partnera, on neće biti ni blizu njihovog ideala

Put u samoću nije lak
Put u samoću nije lak (Shutterstock)
Više o

žene

,

samoća

,

usamljenost

,

tipovi žena

Strah od samoće i želja za partnerom iz snova isprepliću se cijeli život, a postoji nekoliko tipova žena koje imaju najveće šanse da strah bude opravdan i ostanu same cijeli život, bez svog princa na bijelom konju.

Prvi tip žena kojima je ovakva sudbina puno izvjesnija od bilo koje druge su one koje vjeruju u sudbinu do te mjere da sve oko sebe objašnjava na taj način. Svugdje vide određene znakove da je nešto rezultat "Božje ruke" ili nekog sličnog utjecaja, pa tako i očekuje da na isti način dođe do životnog partnera. 

No, kako tu nema proaktivnog djelovanja nego samo čekanje da se nešto dogodi, takve osobe najčešće ostaju same.

Drugi tip su negativne žene, i to oni ekstremi kojima je uvijek čaša dopola prazna i koje ne mogu pronaći tračak svjetlosti ni u najsunčanijem jutru. Zbog takvog stava i opsesivnog pronalaženja mana kod svake osobe koju upoznaju, šanse za cjeloživotnu samoću su ogromne, jer čak i kad pronađu osobu najbližu svom idealu, koncentrirat će se isključivo na njegove loše strane, što će svaku vezu vrlo brzo okončati.

Treći i zadnji tip su žene koje su potpuna suprotnost drugom tipu, a to su neumjereno pozitivne osobe koje će i u najcrnjim situacijama pronaći nešto dobro. No, takav pogled na svijet onemogućava realno sagledavanje situacije i primjećivanje stvarnih problma. Stoga, kad i pronađu osobu koja će prihvatiti njihov neutemeljeni optimizam, taj će muškarac iskoristiti njen pozitivan stav za svoje potrebe i napustiti je kad mu više ne bude potrebna. 

Ipak, čak i takve osobe imaju mjesto na kojem, za razliku od raznih stranica za upoznavanje, mogu pronaći nekoga za sebe: Usamljena srca na Forumu, gdje je razina komunikacije primjerena i prihvatljiva svima.

Stoga, smanjite očekivanja i skinite roza naočale, najbolje ćete vidjeti svijet oko sebe i pronaći osobu najbližu svojim idealima. 

23.02.2014. 18:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh