« Žene
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
GRRR

Tipovi žena koje druge žene ne podnose

Postoji nekoliko tipova žena koje jednostavno nisu drage ostalim ženama, a pogotovo ih ne žele vidjeti u blizini svog muškarca

Šefice nisu baš omiljene
Šefice nisu baš omiljene (DeviantArt)
Više o

žene

,

sponzoruše

,

svekrva

,

tipovi žena

,

bivša

,

najbolja prijateljica

,

šefica

Žene, barem na prvi pogled, vole druge žene, no prava je istina da u većini slučajeva možemo slobodno reći da je žena ženi vuk. Naravno, postoje prava i iskrena ,duboka prijateljstva, ali i ona mogu lako nestati zbog muškarca.

Tako nije tajna da postoje žene koje druge žene jednostavno ne trpe u svojoj blizini, a pogotovo u blizini svog dragog, pa ne čudi da na listi vodi bivša draga. Pitanja koja joj se motaju po glavi kad je ugleda su brojna i niti jedno nije ugodno. Uostalom, jednako je i kad muškarac ugleda bivšeg svoje drage ...

>> Žene po boji glasa mogu prepoznati konkurenciju >>

Njegova najbolja prijateljica također spada u kategoriju neželjenih, jer žene ne vole kad njihov muškarac provodi vrijeme s drugom ženom i pritom je dobre volje. Sumnje se odmah gomilaju i na kraju prevlada mišljenje da ta druga sigurno samo glumi prijateljicu, a zapravo ga želi u svom krevetu.

>> Muškarci i žene ne mogu biti prijatelji >>

Njegova mama je priča za sebe, uostalom, ne bi postojali toliki vicevi na tu temu da tu nema ne samo dima, nego i pravog požara. Njegova mama najbolje kuha, najbolje pegla i sve radi najbolje ... znate priču.

No, niti šefica nije poželjna u društvu, jer je uvijek loše volje i radi probleme svima. Žene po definiciji ne vole svoje šefice. Točka.

I da, sponzoruše su na listi. Zgodne, sređene, njegovane ... sve ono što bi prosječna žena željela, a nema.

16.09.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh