« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
NEKA UČE

Tim N1 televizije ugostio studente Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu

N1 tim se predstavio budućim profesionalcima iz područja novinarstva i televizijske produkcije, a studenti su dobili priliku razgledati studio i upoznati se s najsuvremenijim tehnološkim mogućnostima

Studenti na N1 televiziji
Studenti na N1 televiziji (N1 televizija)
Više o

Dubravko Merlić

,

studenti

,

N1 televizija

tijeku završnih priprema za početak rada N1 - prve regionalne 24-satne news platforme i ekskluzivnog CNN partnera za regiju, studenti zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti posjetili su redakciju N1 televizije u Zagrebu iz koje će uskoro početi emitiranje informativnog programa.

Ovom prilikom N1 tim se predstavio budućim profesionalcima iz područja novinarstva i televizijske produkcije, a studenti su dobili priliku razgledati studio i upoznati se s najsuvremenijim tehnološkim mogućnostima kojima televizija raspolaže.

Nakon posjeta studiju, obišli su redakciju gdje su ih dočekali Dubravko Merlić, direktor programa za Hrvatsku i Rusmir Neftić, direktor programa od kojih su iz prve ruke dobili informacije kako funkcionira N1 news redakcija. Goste su dočekali i ostali članovi N1 tima, Tihomir Ladišić, urednik jutarnjeg programa te Ivana Dragičević, glavna producentica.

"Današnji posjet studenata našoj redakciji prvi je korak uspješne suradnje između N1 televizije i Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu. Studenti su dobili vrijedan uvid u redakcijsko okruženje i modernu multimedijalnu produkciju televizije N1 koja će i dalje biti otvorena za prenošenje znanja budućim kolegama.", izjavio je Dubravko Merlić, direktor programa za Hrvatsku.

09.10.2014. 12:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh