« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
MLJAC

Kulinarski okršaj na TLC kanalu

Zamislite kako bi bilo da se u kuhinji upustite u dvoboj s petero profesionalnih kuhara, koji će pokušati vaš specijalitet pripremiti bolje čak i od vas

Kulinarski okršaj na TLC-u
Kulinarski okršaj na TLC-u (TLC)
Više o

Kulinarski okršaj

,

TLC

Sve je spremno za vrhunski Kulinarski okršaj, kojeg od 8. listopada možete pratiti na TLC kanalu. Riječ je o spoju kuharskog natjecanja i game showa.

Vo­ditelj Adam Richman ('Čovjek protiv hrane') pružit će samoukim amaterskim kuharima prigodu da svoje vještine isprobaju u okršaju s profesionalnim kuhari­ma. Svaki amaterski kuhar ima barem jedno 'slavno jelo' ili 'tajni obiteljski re­cept' koji uvijek dobivaju pohvale prijatelja i obitelji.

Zamislite kako bi bilo da se u kuhinji upustite u dvoboj s petero profesionalnih kuhara, koji će pokušati vaš specijalitet pripremiti bolje čak i od vas - u nadi da će za svoje jelo uspjeti pridobiti goste na večeri kojoj prisustvuju tipični Amerikanci.

Sa svakom pobje­dom, novčana nagrada postaje sve veća i veća, dok se amaterski kuhari poku­šavaju suočiti s izazovom i nadmašiti profesionalne kuhare. Ovo je natjecanje koje dokazuje da nije važna veličina vaše kuhinje, već način na koji je koristite

06.10.2014. 16:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh