« Film
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
HR BOX OFFICE

Šegrt Hlapić, malen ko lakat, a jači od Thora

Zahvaljujući velikom broju IMAX i 3D dvorana u kojima se prikazuje „Thor: Svijet tame" je financijski uspješniji

Hlapić je napravio super posao
Hlapić je napravio super posao (Arhiva)
Više o

box office

,

filmska kritika

,

Thor Svijet tame

,

Šegrt Hlapić

U prvom tjednu prikazivanja „Šegrta Hlapića" je pogledalo čak 35 tisuća gledatelja, više nego „Kauboje" u pet tjedana. . Usporedbe radi, „Svećenikova djeca" su otvorila s 52 i pol tisuća gledatelja, a „Sonja i bik" s 15 i pol, no za konačan će rezultat biti ključan drugi tjedan u kojem ćemo vidjeti koliko će ga unisono slabe kritike uspjeti usporiti.

Po kriteriju broja gledatelja „Šegrt Hlapić" je tako daleko iza sebe ostavio drugog „Thora" kojeg je vidjelo 25.773 gledatelja, no zahvaljujući velikom broju IMAX i 3D dvorana u kojima se prikazuje „Thor: Svijet tame" je financijski uspješniji pa je po tom kriteriju na vrhu domaćeg box officea.

U tjednu koji je bio izuzetno dobar, vjerojatno zahvaljujući upornoj kiši, treći novitet „Legende u Vegasu" ostavio je sasvim solidan rezultat - 11 i pol tisuća gledatelja.

Od ostalih rezultata izdvajamo i dalje iznenađujuće dobru gledanost „Zločestog djedice" koji je ukupno premašio 44 tisuće gledatelja, „Kauboji" su prebacili 30, a treći domaći film na repertoaru, triler „Nije sve u lovi" svega 1013 gledatelja.

Cijeli izvještaj s hrvatskog box officea možete pronaći na portalu Nemilosrdni gadovi.

15.11.2013. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh