Metro-portal.hr

objavljeno 18.11.2013. 09:40:00
BOX OFFICE

Thor i dalje suveren u američkim kinima

Thor je ipak zadržao vrh box officea sa solidnim prometom od 38 milijuna dolara i za ovaj tip filmova više manje uobičajenim padom gledanosti u odnosu na prethodni vikend od 55%

Thor se još dobro drži
Thor se još dobro drži (Arhiva)

Iako je bio pod pritiskom komedije „The Best Man Holiday", drugi je „Thor" ipak zadržao vrh box officea sa solidnim prometom od 38 milijuna dolara i za ovaj tip filmova više manje uobičajenim padom gledanosti u odnosu na prethodni vikend od 55%. Nastavi li ovako, vjerojatno će dosegnuti 250 milijuna dolara.

No, najveće iznenađenje vikenda upravo je „The Best Man Holiday", inače nastavak komedije "The Best Man" stare 14 godina i u vrijeme originalne distribucije ne osobito uspješne. No, priča o okupljanju starih prijatelja na svadbi jednog od njih tijekom proteklih je godina u Americi zadobila kultni status pa je nastavak na sjajan način iskoristio tu popularnost, osobito kod afro-američke populacije.

Kako nije bilo drugih noviteta „Legende u Vegasu" čak su i popravile malo svoj položaj i popele se na treće mjesto rang liste s dosad zarađenih 46,9 milijuna dolara, dok je „Zločesti djedica" stigao do 90 milijuna.

Cijeli izvještaj s američkog box officea možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

18.11.2013. 09:40:00
http://metro-portal.hr/thor-i-dalje-suveren-u-americkim-kinima/81661/