« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Thompson na novoj Učilici

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Jure Mišković/CROPIX)
Više o

Marko Perković Thompson

,

Thompson

,

Thompson učilica

,

Thompson na novoj Učilici

,

MPT

,

Bitka za zemlju Hrvatsku

Interaktivni CD-i iz serije Učilica dobili su još jedno izdanje, koje će bez svake sumnje postati i najkontroverznije. Naime, ime novog CD-a je Bitka za zemlju Hrvatsku, a kroz sadržaje će djecu voditi Vedran Mlikota, Željko Mavrović i Marko Perković Thompson!

Promo materijali kojima izdavač Markotel poziva djecu na predstavljanje novog izdanja u subotu na Interliberu mame mališane (i roditelje) upravo Thompsonom, koji će potpisivati kupljene primjerke i upućivati „jedne od prvih važnih poruka o ljubavi i učenju".

Domoljublje MPT-a trebalo bi biti neupitno, od prvih „baci bombu, goni bandu ..." do nikad jasno demantiranog Jasenovca i Gradiške Stare pjevač se trudi objasniti svekolikom pučanstvu da je oružje prava stvar koju bi, valjda, svaki pošten Hrvat trebao imati kraj ulaznih vrata.

Što se učenja tiče ... taj dio biografije ostaje zamagljen, pa možda i Thompson nauči štogod kad ubaci djeci novu Učilicu u računalo.

Kako se MPT uklapa u priču s Mlikotom, koji je posuđivanjem glasa Shreku vjerojatno podosta omiljen među djecom, i dobroćudnim ex-boksačem s irokezicom Mavrovićem, već poznatijem po pecivima nego udaru šake sa Srednjaka, nije baš pretjerano jasno, no izdavač, bivši suvlasnik Otoka znanja, valjda zna. (metro-portal)

13.11.2008. 17:08:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh