« Glazba
objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana
NAJAVE

The Ocean i Rosetta stižu u klub Močvara 17. studenog

Berlinski The Ocean, još znani i kao The Ocean Collective, spadaju u red najutjecajnijih i najuglednijih europskih progressive/sludge metal bendova

Metal na sve načine
Metal na sve načine (Arhiva)
Više o

The Ocean

,

Rosetta

,

klub Močvara

Fantastičan combo berlinskih The Ocean i filadelfijske Rosetta stiže u klub Močvara 17. studenog.

Berlinski The Ocean, još znani i kao The Ocean Collective, spadaju u red najutjecajnijih i najuglednijih europskih progressive/sludge metal bendova. Grupa skupljena 2000. godine oko gitarista Robina Stapsa izuzetno je diskografski aktivna s više od desetak dužih i kraćih izdanja od kojih će ono najnovije, split EP «The Quiet Observer» s japanskim Monom, biti objavljeno 23. listopada.

The Ocean - "Abyssopelagic II: Signals Of Anxiety"

Glasna i nemilosrdna filadelfijska Rosetta u svojoj glazbi spaja post-hardcore, drone i shoegaze navodeći kao glavne uzore Neurosis, Isis i My Bloody Valentine. Glazbu sa svojih šest studijskih albuma, par EP-jeva i split izdanja bend naziva «metalom za astronaute» jer su osobno svi jako zainteresirani za astronimiju i svemirska putovanja.

Rosetta - "Intrapartum"

Ulaznice će se u prodaji naći od 17. rujna po cijeni od 90 kn u pretprodaji te 110 kn na sam dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

14.09.2018. 17:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh