« Glazba
objavljeno prije 7 godina
NAJAVE

The Kills u Tvornici kulture

Alison Mosshart i Jamie Hince zajedno pod imenom The Kills nastupaju od 2000. godine i dosad su objavili pet studijskih albuma, od kojih posljednji sjajni "Ash & Ice" datira iz 2016

Ne propustite sjajan koncert
Ne propustite sjajan koncert (Kenneth Capello)
Više o

Tvornica kulture

,

ulaznice

,

The Kills

,

koncert

Jedan od najznačajnijih indie rock bandova posljednja dva desetljeća, američko britanski duo The Kills, premijerno dolazi na ove prostore u subotu 19. kolovoza u zagrebačku Tvornicu kulture.

The Kills - «Cheap And Cheerful»

Alison Mosshart i Jamie Hince zajedno pod imenom The Kills nastupaju od 2000. godine i dosad su objavili pet studijskih albuma, od kojih posljednji sjajni "Ash & Ice" datira iz 2016. Oboje imaju bogate glazbene karijere i izvan matičnog banda, od kojih je najznačajnija ona Alison Mosshart u The Dead Weather, grupi u kojoj je udružila snage s velikim Jack Whiteom.

The Kills - "U R A Fever"

The Kills pripadaju novoj generaciji bandova, kombinirajući lo-fi zvuk s naletima gitarističkih riffova, bluesa i garažnog rocka. U njihovoj glazbi jasno se iščitavaju utjecaji imena poput The Clash, Nirvana, Sonic Youth, Velvet Underground i Fugazi, a cijela glazbena slika dodatno je pojačana strahovito karizmatičnom Alison, jednim od najboljih ženskih vokala nezavisne scene posljednjih 15-tak godina.

The Kills - "Doing It To Death"

Ulaznice za premijerni hrvatski nastup The Kills u prodaju idu već od četvrtka 13. travnja po early bird cijeni od samo 120 kn. Ta cijena na snazi je do 14. svibnja., a dan poslije penje se na 140 kn. Ukoliko karata ostane, na dan koncerta moći će se kupiti za 160 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13

  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  

12.04.2017. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh