« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

The Ills u Tvornici 1. veljače

Slovački post rock band The Ills vraćaju se u Zagreb i to u Tvornicu kulture u srijedu 1. veljače 2017.

Dođite na koncert
Dođite na koncert (FreeDigitalPhotos)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

The Ills

Ono što je počelo 2008. godine u Bratislavi, kada su u malom stanu punom raznih instrumenata počeli vježbati, postalo je pravi bend. Iako ih stavljaju pod kapu post-rocka, zapravo se shoegaze i elementi math-rocka i prog-rocka čuju u njihovim pjesmama. Najviše ih karakteriziraju live nastupi i vještina na istrumentima, kao i intenzivna atmosfera koju kombiniraju s punk i hardcore stavom.

Kritika hvali njihovu savršenu uigranost na pozornici, način na koji kombiniraju žanrove, te snagu, emocije i stil, kao i nastup koji vas u potpunosti obuzme.

The Ills - Born Under The Mournstar

Dvije gitare, bubnjevi i bas čine ovaj bend bez vokala koji je utabao svoj put na raznim koncertima i festivalima kao što su Iceland Aiwaves, Pohoda, Incubate, Colours of Ostrava, Waves Vienna, Waves Bratislava, Wilsonic, Creepy Teepee i Rock For People.

Jedan su od najaktivnijih live bendova u Slovačkoj, a nastupali su i u Danskoj, Islandu, Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Makedoniji, Hrvatskoj, te su pozornicu dijelili s izvođačima kao što su And So I Watch You From Afar, God Is An Astronaut, Russian Circles ili Rosetta.

The Ills - Broken Wheel On The Ambulance Car

Ills su do sada objavili 4 LP-a i 2 EP-a. Nakon debitantskog albuma "To Wish Impossible Things" (2010) i hvaljenih "Splendor" (2012) i "Zoya" (2014), prošle godine objavili su četvrti i do sada najbolji album po ocjeni kritike "Ornamental or Mental" .

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20kn, dok će na ulazu biti 30kn.

Službena prodajna mjesta

  • Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)

  • Aquarius CD shop, Varšavska 13

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Entrio - www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

02.01.2017. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh