« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
GARDEN 2015

The Garden u Zadru ugošćuje dio The Garden Festivala

Za vrijeme trajanja The Garden Festivala u Tisnom, u The Garden Zadru možete uživati u glazbi za koju su zaduženi pomno birani DJ-evi.

Svratite i do Garden bara u Zadru
Svratite i do Garden bara u Zadru (Garden)
Više o

The Garden Festival

,

The Garden Zadar bar

The Garden Zadar bar već dvanaestu sezonu obilježava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na cijeloj našoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka.

Svakog ljeta The Garden Zadar nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku, a kao sastavni dio The Garden Festivala, prostor u Zadru je mjesto od kuda je sve krenulo i gdje se ideja o festivalu razvila. Od 1. do 8. srpnja 2015. jubilarno deseto, ujedno i posljednje izdanje The Garden Festivala, održat će se u Tisnom gdje će još jednom na odličnoj lokaciji uz sjajan lineup i intimniju atmosferu ujediniti glazbene istomišljenike iz cijelog svijeta. Svake godine i u Zadar pristigne dašak festivala, a prekrasni lounge bar jedna je od lokacija na kojoj nastupaju sjajni izvođači. Ulaz je uvijek slobodan, a cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva.

U četvrtak, 2. srpnja, u The Garden Zadru nastupit će No Fakin DJs i Mick Jones. Prije nego se zapute na The Garden Festival, No Fakin tj. Kwinzola i DJ Illson će nas počastiti setom koji tjera na zabavu uz hip-hop, funk, soul, disco, reggae zvuke. Mick Jones, također iz Liverpoola, će im se pridružiti iza pulta, a njegova kolekcija vinila paše uz morski ugođaj. Stuart Patterson iz londonske Faith ekipe dolazi u The Garden Zadar u nedjelju, 5. srpnja. Jedan od najvažnijih osoba londonske scene ujedno je DJ, promotor, te ima svoju izdavačku kuću, a u potrazi je za pravom house glazbom koju će nam predstaviti pod zvijezdama. U utorak, 7. srpnja, u goste dolaze Paul Kaminski i Lee Fisher koji zajedno čine Discomendments. Birminghamski DJ i producentski duo ima namjeru glazbenu pozadinu učiniti eklektičnom i spojiti razne žanrove, a Paul i Lee kao kultna imena Birminghama u Zadru će predstaviti svoju house, disco i alternativnu selekciju. Svima se priključuje Bobby Beige, strastveni kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom. Kao rezident DJ The Garden Zadar Bara i kreator njegovog glazbenog programa, Bobby Beige je zadužen za tonove koji će vas izmamiti na plesni podij, ali i odabir izvođača, te obećava odličnu sezonu s međunarodnim lineupom. Ulaz je slobodan, a sve počinje od 20:00 sati.

 

Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. Velika novost je i partnerstvo s "Art of raw", a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu. Riječ je o jedinom restoraju sirove i veganske hrane u Dalmaciji, ali i regiji, a koncept ujedinjuje lifestyle, edukaciju, coaching i temelji se na razumijevanju prirode i održivom načinu života.

Cijela sezona u The Garden Zadar Lounge Baru bit će praćena glazbenom selekcijom odličnih gostiju, a oni će se priključiti resident DJ-u Bobby Beigeu koji svaku večer bira zvučnu kulisu The Garden Zadar lounge bara.

2. srpnja - No Fakin i Mick Jones (The Garden Festival)

5. srpnja - Stuart Patterson(Faith UK)(The Garden Festival)

7. srpnja - Paul Kaminski and Lee Fisher (The Garden Festival)

10. srpnja. - Neil Diablo (El Diablos Manchester UK)

13. srpnja - All Day Session with Joe's Bakery & Guests (UK)

31. srpnja i 1. kolovoza - Albin Lindstrom(Eden Rock,Stockholm Sweeden) i Gavin Kendrick (Suncebeat/Southport Weekender UK)

7. i 8. kolovoza - Andy Wilson (Ibiza Sonica Radio,Ibiza ,Es)

28. kolovoza - DJ Basso (Growing Bin Records,Hamburg,DE)

The Garden Festival

Zadnje izdanje The Garden Festivala na lokaciji The Garden Tisnood 1.-8. srpnja 2015. odlazi s velikim praskom i to najbolje opisuje odličan popis gotovo 200 izvođača. Među njima su imena kao što su DJ Harvey, Bonobo, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P live i Psychemagik, Eats Everything ili pak Nightmares on Wax. Poznat je potpuni raspored The Garden Festivala po danima koji je dostupan na stranici www.thegardenfestival.eu/timetable.

The Garden Festival ima glavnu pozornicu koja je smještena samo nekoliko trenutaka od mora. Tu je i Beach stage smješten na plaži na kojoj je glazba prisutna od podneva do 2 sata ujutro, ali i treća pozornica skrivena među maslinama. Na terasi restorana, na samom ulazu na festival, postavit će se The Terrazza, a vikendom Sunrise Sessions omogućuju da dočekate dan uz odličnu glazbenu pozadinu s Beach stagea. Dva puta dnevno brodovi Argonauthy i Barba Ive ugošćuju svjetske DJ-eve, a klub Barbarella's na otvorenom, smješten u Pirovcu, drugi je dom The Garden Festivala na kojem se održavaju zabave pod zvijezdama, sve do zore. Prekrasni The Garden Zadar bar, s pogledom na more i zadarske bedeme, nedavno je otpočeo svoju 12. sezonu, a za vrijeme trajanja The Garden Festivala i u baru vas očekuje program od 20 sati, te je ulaz besplatan.

Kako bi se zadržao intimniji ugođaj festivala, što je oduvijek bilo njegovo obilježje, u prodaji je još samo ograničen broj festivalskih i dnevnih ulaznica za regiju. Omogućene su snižene cijene ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica - 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument.

Naslijeđe The Garden Festivala se nastavlja. Uz već poznate festivale koji se odvijaju na lokaciji The Garden Tisno - Electric Elephant, Stop Making Sense, Soundwave i SunceBeat, iduće godine se obitelji priključuje Love International.

29.06.2015. 12:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh