« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
INMUSIC 2012

The Cranberries ne dolaze na INmusic

The Cranberries odgodili europski dio turneje u lipnju i srpnju, potvrdjen je novi izvodjac za INmusic festival 2012

Na žalost, nećemo vidjeti Dolores i ekipu
Na žalost, nećemo vidjeti Dolores i ekipu (INmusic)
Više o

otkazivanje nastupa

,

The Cranberries

,

INmusic 2012

Organizacija INmusic festivala nažalost je primila vijest da grupa The Cranberries otkazuje sve potvrđene festivalske nastupe u lipnju i srpnju, pa tako i najavljeni nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu. Dobra je vijest da je potvrđen novi izvođač INmusic festivala, koji će biti najavljen početkom idućeg tjedna!

Prenosimo službenu izjavu pjevačice benda:

The band's lead singer, Dolores O'Riordan stated "For personal reasons I would prefer to keep private, it turns out that this is not a good time for me to be on the road this Summer. I apologize to the fans and promise that the Cranberries will be at our best for the rescheduled shows."

[Pjevačica benda, Dolores O'Riordian je izjavila: "Zbog osobnih razloga, koje ne bih željela iznositi u javnost, ispostavilo se da ovo nije pravo vrijeme za mene da ljeto provedemo na turneji. Ispričavam se svim obožavateljima i obećajem da će The Carnberries biti na razini zadatka na odgođenim nastupima."]

Budući da je potvrđen novi izvođač koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu, program će se regularno odvijati kako je i najavljeno, a novi izvođač bit će objavljen početkom idućeg tjedna. Detaljna satnica nastupa INmusic festivala bit će objavljena desetak dana prije održavanja festivala.

01.06.2012. 17:13:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh