« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
BILI SMO

The Bohemians napravili odličan show u Boćarskom domu

Povodom 25. obljetnice smrti frontmena Queena, Freddieja Mercuryja, 18.11.2016. se održao rock spektakl 'The Show Must Go On'

Sjajan nastup The Bohemians
Sjajan nastup The Bohemians (Suzana Svečnjak/Metro)
Više o

Boćarski dom

,

koncert

,

The Bohemians

,

Robert Comber

Međunarodno priznata The Queen tribute grupa The Bohemians nastupala je uz dvadeset i pet članski simfonijski orkestar iz Poljske pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka.

Koncert je počeo u 20:20 sa legendarnom "Who wants to live forever". Od samog početka koncerta pa sve do kraja publika je čitavo vrijeme pjevala uz bend. Boćarski dom je bio pun i bolo je odlično vidjeti raspon različitih generacija, od malih klinaca sve do gospođa i gospode u poznijim godinama.

Svi zajedno su složno pjevali i plesali čitav vrijeme rock spektakla. Svirka se nastavila uz odlično prihvaćene "I want it al"l, "Another one bites the dust" i "Bicycle race". Čak je i orkestar imao svojevrsnu koreografiju sa kojom su dodatno zabavljali publiku i dizali atmosferu. 

Robert Comber je svojim vokalom i scenskim nastupom apsolutno opravdao svoje mjesto u Queen tribute bendu. Uz konstantno dizanje energije prvi dio koncerta je završio sa  Under pressure te Crazy little thing called love.

Nakon kraće pauze drugi dio je započeo sa  "It's a kind of magic",a Robert Comber je izašao na pozornicu u prepoznatljivom Freddiejevom bijelom odijelu sa žutom jaknom te kao  skidao dijelove odjeće za vrijeme pjesama.  Nakon "I want to break free" slijedila je  "Show must go on" koja je bila jedna od vrhunskih izvedbi te večeri kao  i izvedba "Barcelone" koja je donijela vrhunac glazbenog užitka izvedena u duetu s Lynelle Jonsson.

"Bohemian rhapsody" je bila najava za kraj koncerta, no naravno da bez bisa nije moglo proći pa su se tako ipak vratili i odsvirali još "We will rock you" i "Radio ga ga" te se Robert Camber za kraj koncerta ogrnuo zastavom koja je s jedne strane imala hrvatsku zastavu ,a sa druge Union Jack sa natpisom Queen.

The Bohemians, zajedno sa orkestrom iz Poljske su priuštili svima koji su bili u Boćarskom domu sjajan rock spektakl i odličan podsjetnik na Freddieja Mercuryja.

Kako je bio u Boćarskom pogledajte u galeriji fotografija!

20.11.2016. 16:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh