« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
GLASAJTE!

Terraneo nominiran za European Festival Award

European Festival Awards dodjeljuju Udruženja europskih festivala „Yourope" i festivalska web stranica Virtual Festivals Europe

Ljubitelji Terranea, glasajte!
Ljubitelji Terranea, glasajte! (EFA)
Više o

glasanje

,

nominacija

,

terraneo

,

European Festival Awards

Šibenski Terraneo festival nominiran je za prestižnu nagradu European Festival Awards, koju Udruženja europskih festivala „Yourope" i festivalska web stranica Virtual Festivals Europe dodeljuju za najbolji festival u Europi! Glasanje je počelo 1. listopada na sajtu http://euvoting.festivalawards.com i trajati će do 1. studenog 2013.

Terraneo festival je u konkurenciji za Najbolji festival srednje veličine (između 10.000 i 39.999 posjetitelja) i natječe se s festivalima kao što su Balaton Sound (Mađarska), Berlin Festival (Njemačka), Bilbao BKK (Španjolska), Electric Love Festival (Austrija), I Love Techno (Belgija), Melt! Festival (Njemačka), Volt (Mađarska), Sensation Italy (Italija)...

Za nominirane festivale i ove godine putem interneta glasa festivalska publika iz cijelog svijeta, a glasovi publike su jedini kriterij za izbor. Svi glasači moraju se prvo registrirati na sajtu i time ujedno postaju potencijalni dobitnici kompleta ulaznica za pobjednički festival i tri iPad 3 tableta.

The European Festival Awards pokrenut je 2010. godine, od strane spomenutih Udruženja europskih festivala „Yourope" i festivalske web stranice Virtual Festivals Europe. Nagrade se dodjeljuju na godišnjem nivou u ukupno 14 kategorija, a sama ceremonija dodjele se održava tijekom trajanja Europske muzičke konferencije (European Music Conference) i festivala Showcase Festival Eurosonic Noorderslag, u nizozemskom gradu Groningenu, 15. siječnja 2014. godine. The European Festival Awards su nagrade predviđene za europske festivale i njihove organizatore koji doprinose društvenom razvoju svoje zemlje ili regije.

Više informacijama o datumu održavanja Terraneo festivala, prodaji ulaznica i prvim izvođačima očekujte uskoro! A do tada glasajte za Terraneo u sklopu European Festival Awards na ovom linku, podsjećamo do 1. studenog 2013.

02.10.2013. 14:22:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh