« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
COOL

Brit Floyd u Domu sportova 29. 11.

Slaveći glazbu koju su stvarali David Gilmour, Roger Waters, Rick Wright, Nick Mason i Syd Barrett Brit Floyd sviraju identično „od note do note" glazbu Pink Floyda

Brit Floyd su skinuli Pink Floyd do zadnje note
Brit Floyd su skinuli Pink Floyd do zadnje note (Brit Floyd)
Više o

Dom sportova

,

ulaznice

,

Pink Floyd

,

koncert

,

cijena ulaznica

,

Brit Floyd

Najveći i najbolji svjetski Pink Floyd show - Brit Floyd se nakon prošlogodišnjeg nezaboravnog koncerta vraća u Zagreb s još većim i boljim showom u sklopu svoje svjetske turneje „P-U-L-S-E 2013. - The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience". Koncert će se održati u petak 29. studenog u zagrebačkoj dvorani Doma Sportova.

Slaveći glazbu koju su stvarali David Gilmour, Roger Waters, Rick Wright, Nick Mason i Syd Barrett Brit Floyd sviraju identično „od note do note" glazbu Pink Floyda, dok je sama vizualizacija koncerta, s rasvjetom i animacijama koje su za ovu turneju ponovo poboljšane, identična onoj s posljednje turneje Pink Floyda iz 1994. godine.

S obzirom da Pink Floyd više neće ići na turneju, ovako ćemo moći vidjeti njihovu najbolju moguću kopiju, budući da su se Brit Floyd potrudili skinuti svaki detalj u zvukovnom spektru, tako da na koncertu doslovno možete doživjeti pravu Pink Floyd magiju, a to su potvrdili i mnogi koji su gledali uživo pravi Pink Floyd.

Brit Floyd su 2010. godine u Liverpoolu osnovali Chas Cole, voditelj agencije CMP Entertainment te gitarist i glazbeni direktor Brit Floyda Damian Darlington, koji je imao čast svirati Davidu Gilmoureu na proslavi njegovog 50. rođendana 1996. u Londonu. Brit Floyd je proglašen za najbolji i najautentičniji Pink Floyd tribute show od strane glazbenih kritičara, koji su ih proglasili i za najbolji svjetski tribute show opčenito.

Turneja „P-U-L-S-E 2013. - The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience" je vizualno koncipirana na posljednjoj turneji Pink Floyda „Division Bell Tour" iz 1994. često nazivanoj „Pulse" zbog istoimenog albuma i DVD-a. Na samom koncertu koji traje više od dva sata Brit Floyd izvode većinu hitova iz svih razdoblja Pink Floyda, a ovoga puta će dati akcent na album „The Dark Side of the Moon" zbog proslave 40. godišnjice izlaska tog albuma. Pored toga Brit Floyd će izvesti većinu pjesama s albuma „Wish You Were Here", „Animals", „The Division Bell" i naravno najpopularnijeg Pink Floyd albuma „The Wall".

Brit Floyd su do sada na svakom koncertu oduševili publiku pa i onu u Royal Albert Hall-u u Londonu, i svojom izvedbom i set listom koja može zadovoljiti i najveće fanove Pink Floyda, jer set lista nije sastavljena na temelju "Greatest Hits" već na „Best Of" kako bi je sastavili najveći fanovi Floyd-a, a mijenja se od koncerta do koncerta. Tako su tu pored klasika „Shine On Crazy Diamond", „Wish You Were Here", „Another Brick In The Wall", „Money", „Time", „Comfortably Numb", „Learning To Fly", „High Hopes", „Echoes", „One Of These Days",... i „Have A Cigar", "Vera", "Fletcher Memorial Home", „Is There Anybody Out There?", „Pigs",.....

Koncert će se održati u petak 29. studenog u zagrebačkoj dvorani Doma Sportova s početkom u 20 sati. Cijena ulaznica će iznositi za parter 120 kn do 16. listopada, 160 kn od 17. listopada i 190 kn na ulazu, za tribine 150 kn do 16. listopada, 190 kn od 17. listopada i 220 kn na ulazu.

Dođite na koncert Brit Floyd i doživite Pink Floyd!

Pretprodajna mjesta u Zagrebu: Dirty Old Shop - Tratinska 18, Octopus - Gundulićeva 37, Dancing Bear - Gundulićeva 7, Dallas - Tkalčićeva 7, Kloto - Masarykova 14. Dallas Music Shopovi u Zadru - Trg Tri Bunara 1, Splitu Narodni trg 14, Rijeci - Splitska 2a, Šibeniku - Kralja Tomislava 4. Ticket4you http://www.ticket4you.org, Eventim sistem www.eventim.hr

Ulaznice se također mogu rezervirati preko e-mail adrese rezervacije@twilight-mag.net. Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime (max 2 ulaznice na 1 ime), da li želite parter ili tribine i Brit Floyd pod subject e-maila. Cijena ulaznica za rezervacije je normalna pretprodajna cijena. Ulaznice se podižu na ulazu, na blagajni dvorane.


02.10.2013. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh