« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina
SAZNAJEMO

Terme Tuhelj predstavile prve ambasadore

Janko Popović Volarić, Mirna Maras i plesna grupa Atomic dance factory prvi su ambasadori Terma Tuhelj i promicatelji zdravog života i dobrih životnih navika

Atomic Dance Factory su ambasadori Termi Tuhelj
Atomic Dance Factory su ambasadori Termi Tuhelj (Terme Tuhelj)
Više o

Terme Tuhelj

,

zdrav život

,

ambasadori

,

prirodni ambijent

Terme Tuhelj uoči pokretanja nove kampanje „Poslušaj ljeto!Poslušaj sebe!" predstavila je svoje prve ambasadore - Janka Popovića Volarića, Mirnu Maras i grupa Atomic dance factory.

Nova reklamna kampanja Terma Tuhelj „Poslušaj ljeto! Poslušaj sebe!" nastala je pod budnim okom poznatih fotografa Damira Hoyke, Franje Matkovića i Gorana Kovačevića, te voditeljice marketinga Terma Tuhelj, Petre Novak.

„U Termama Tuhelj vjerujemo da možemo promijeniti status quo. Zato smo razvili inovativne selfness programe i pozvali ove mlade, ambiciozne ljude da postanu ambasadori i glasnici zdravog načina života. Selfness programi koje smo kreirali namijenjeni su ljudima koji vjeruju da ništa na svijetu nije konačno, da se sve mijenja i razvija. Ljudima koji vjeruju u mogućnost slobodnog oblikovanja vlastitog identiteta, bez obzira na druge i okruženje i koji teže otkrivanju svojih jačih strana, kako ih slabosti ne bi spriječile u postizanju vlastitih ciljeva.", kazala je Ivana Kolar, direktorica Terma Tuhelj.

Janko, dobro poznato lice s velikih i malih ekrana, Mirna Maras, majka i poslovna žena, kao i članovi poznate plesne grupe Atomic dance factory dijele slične životne navike - ubrzan i stresan način života. Prvi ambasadori Terma Tuhelj svoj užurban i kaotičan život odlučili su zamijeniti zelenilom i prirodnim ambijentom, a nezdrave navike pretvoriti u zdrave.

„Užurbani život koji živimo i brzi dnevni ritam trebali bismo usporiti i s vremena na vrijeme zamijeniti opuštanjem u prirodi. Opuštanje je ulaganje u sebe, prikupljanje energije kako bi sebi i drugima mogli biti bolji. Relaksacija duha i tijela daje nam poticaj da nastavimo dalje i vraća prirodni balans našem organizmu", drago mi je da sam dobila priliku postati ambasadorica Terma Tuhelj i svojim primjerom ukazati koliko je važno misliti na sebe i svoje zdravlje", izjavila je Mirna Maras.

Janko dijeli Mirnino mišljenje, drago mu je pobjeći od gradske vreve, povući se u osamu među zelenilo zagorskih brega i posvetiti se sebi. Što se članova grupe Atomic dance factory tiče oni se vesele što će uobičajene koncertne dvorane i disco klubove ovog ljeta zamijeniti drugačijim provodom i dobrom zabavom na Vodenom planetu u Termama Tuhelj.

„Recesija je i puno ljudi ne ide na more, a na Vodenom planetu je sve - dobra zabava, glazba, eventi, animacija, i dobra klopa", napominju članovi plesne skupine Atomic dance factory željni dobre zabave i redoviti posjetioci Vodenog planeta

12.06.2013. 13:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh