Metro-portal.hr

objavljeno 12.06.2013. 13:34:00
SAZNAJEMO

Terme Tuhelj predstavile prve ambasadore

Janko Popović Volarić, Mirna Maras i plesna grupa Atomic dance factory prvi su ambasadori Terma Tuhelj i promicatelji zdravog života i dobrih životnih navika

Atomic Dance Factory su ambasadori Termi Tuhelj
Atomic Dance Factory su ambasadori Termi Tuhelj (Terme Tuhelj)

Terme Tuhelj uoči pokretanja nove kampanje „Poslušaj ljeto!Poslušaj sebe!" predstavila je svoje prve ambasadore - Janka Popovića Volarića, Mirnu Maras i grupa Atomic dance factory.

Nova reklamna kampanja Terma Tuhelj „Poslušaj ljeto! Poslušaj sebe!" nastala je pod budnim okom poznatih fotografa Damira Hoyke, Franje Matkovića i Gorana Kovačevića, te voditeljice marketinga Terma Tuhelj, Petre Novak.

„U Termama Tuhelj vjerujemo da možemo promijeniti status quo. Zato smo razvili inovativne selfness programe i pozvali ove mlade, ambiciozne ljude da postanu ambasadori i glasnici zdravog načina života. Selfness programi koje smo kreirali namijenjeni su ljudima koji vjeruju da ništa na svijetu nije konačno, da se sve mijenja i razvija. Ljudima koji vjeruju u mogućnost slobodnog oblikovanja vlastitog identiteta, bez obzira na druge i okruženje i koji teže otkrivanju svojih jačih strana, kako ih slabosti ne bi spriječile u postizanju vlastitih ciljeva.", kazala je Ivana Kolar, direktorica Terma Tuhelj.

Janko, dobro poznato lice s velikih i malih ekrana, Mirna Maras, majka i poslovna žena, kao i članovi poznate plesne grupe Atomic dance factory dijele slične životne navike - ubrzan i stresan način života. Prvi ambasadori Terma Tuhelj svoj užurban i kaotičan život odlučili su zamijeniti zelenilom i prirodnim ambijentom, a nezdrave navike pretvoriti u zdrave.

„Užurbani život koji živimo i brzi dnevni ritam trebali bismo usporiti i s vremena na vrijeme zamijeniti opuštanjem u prirodi. Opuštanje je ulaganje u sebe, prikupljanje energije kako bi sebi i drugima mogli biti bolji. Relaksacija duha i tijela daje nam poticaj da nastavimo dalje i vraća prirodni balans našem organizmu", drago mi je da sam dobila priliku postati ambasadorica Terma Tuhelj i svojim primjerom ukazati koliko je važno misliti na sebe i svoje zdravlje", izjavila je Mirna Maras.

Janko dijeli Mirnino mišljenje, drago mu je pobjeći od gradske vreve, povući se u osamu među zelenilo zagorskih brega i posvetiti se sebi. Što se članova grupe Atomic dance factory tiče oni se vesele što će uobičajene koncertne dvorane i disco klubove ovog ljeta zamijeniti drugačijim provodom i dobrom zabavom na Vodenom planetu u Termama Tuhelj.

„Recesija je i puno ljudi ne ide na more, a na Vodenom planetu je sve - dobra zabava, glazba, eventi, animacija, i dobra klopa", napominju članovi plesne skupine Atomic dance factory željni dobre zabave i redoviti posjetioci Vodenog planeta

12.06.2013. 13:34:00
http://metro-portal.hr/terme-tuhelj-predstavile-prve-ambasadore/78690/