« Život
objavljeno prije 12 godina
NE VOLI DIJELITI

Telegraph: Škrti Zuckerberg ne ostavlja napojnice

Za vrijeme svog nedavnog tajnog medenog mjeseca u Rimu Mark je počastio svoju novopečenu suprugu ručkom od svega 32 eura, a pritom nije ostavio ni centa napojnice

Fotografija vijesti
Više o

Mark Zuckerberg

,

novi bogataši

,

škrtost

Unatoč tomu što je prema nekim procjenama „težak" više od 20 milijardi dolara, čini se kako osnivač Facebooka Mark Zuckerberg nema nikakvu namjeru živjeti životom dostojnim svoje zarade, prenosi Hina.

Naime, kako javlja The Telegraph, za vrijeme svog nedavnog tajnog medenog mjeseca u Rimu Mark je počastio svoju novopečenu suprugu ručkom od svega 32 eura, a pritom nije ostavio ni centa napojnice.

Vlasnici košer restorana u rimskom židovskom getu, povijesnoj četvrti u središtu grada, iznenadili su se kada je Zuckerberg otišao ne ostavivši napojnicu.

Račun je iznosio samo 32 eura za ručak koji se sastojao od prženih artičoka, specijaliteta rimskih Židova, prženih cvjetova tikve i raviola punjenih brancinom i artičokama. Umjesto vina ili piva izabrali su bocu vode i čaj.

Konobari u Nonni Betti iznenadili su se njihovom štedljivošću, ne samo zbog njihova golemog bogatstva nego i zbog toga što su Amerikanci na glasu da daju velike napojnice, što se od njih očekuje kod kuće.

Razlog tomu nije nezadovoljstvo obrokom, rekao je vlasnik restorana Umberto za Corriere della Sera. "Pitao sam ga 'Kakav je bio?' i on je rekao 'Jako dobar'", rekao je.

To nije prvi put da je Zuckerberg otišao bez napojnice. Navodno je to učinio i noć prije u Pierluigiju, povijesnoj tratoriji u blizini Trga Campo de Fiori.

Bračni je par iz Rima otputovao u ponedjeljak, a nagađa se da bi se mogli uputiti prema obali Amalfi južno od Napulja prije povratka u SAD.

Zuckerberg (28), čije dionice Facebooka vrijede gotovo 20 milijardi dolara, oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Priscillom Chan 19. svibnja u Palo Altu u Kaliforniji.

29.05.2012. 17:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh