« Hi-tech
objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana
PROMO

Tele2 webshop - u par klikova do odličnih ponuda

Kupci će moći uživati u neograničenoj slobodi komuniciranja budući da je Tele2 prvi i jedini teleoperater koji omogućuje neograničen Internet na mobilnim uređajima uz BEZBROJ GB

Ubodite si nešto...
Ubodite si nešto... (Tele2)
Više o

Tele2

,

webshop

U skladu s trendovima koji kontinuirano pokazuju porast online kupovine te s obzirom na povećanu potražnju mobilnih uređaja na Tele2 webshopu, od ovog je tjedna upotpunjena ponuda smartphone uređaja i tableta.

Samo u webshopu, u razdoblju od 7.8. do 24.8.2017. Tele2 je svim kupcima, koji vole u par klikova obaviti kupovinu gdje god se nalazili, pripremio jedinstvenu ponudu koja uključuje smartphone HUAWEI P9 lite i tablet Alcatel Pixi3 10,1'' po cijeni od 234,00 kn mjesečno uz tarifu RASPALI i opciju BEZBROJ GB.

Zahvaljujući 13 MP digitalnom fotoaparatu i 8 MP selfie kameri HUAWEI P9 lite omogućit će da svaki trenutak ostane zabilježen kao neprocjenjiva uspomena, dok će tablet Alcatel Pixi3 10,1'' osim što je koristan za rad od kuće, zbog veličine ekrana omogućiti lakše i preglednije surfanje.

Uz to, kupci će moći uživati u neograničenoj slobodi komuniciranja budući da je Tele2 prvi i jedini teleoperater koji omogućuje neograničen Internet na mobilnim uređajima uz BEZBROJ GB.

Ponuda će se kontinuirano nadopunjavati tako da svima koji traže najpovoljniji uređaj za svoje potrebe savjetujemo da provjere ponudu Tele2 webshopa na kojem će dobiti sve potrebne informacije. 

07.08.2017. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh