« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
GREGOR IS BACK!

Tele2 vraća Revoluciju bez kvake

Obećavamo kako nećemo ponavljati iste greške i kako ostajemo transparentnom kompanijom koja sluša, kažu u Tele2

Gregor vraća Revoluciju na početak
Gregor vraća Revoluciju na početak (Arhiva)
Više o

Tele2

,

tarifa Revolucija

,

načelo pravednosti

,

zloupotrebe

,

ovca Gregor

Nakon medijske halabuke oko tarife Revolucija i promjena Načela pravednosti, Tele2 se odlučio ispričati korisnicima i vratiti tarifu na početne vrijednosti. Hvale vrijedan potez došao je vrlo brzo nakon medijskih napisa, a evo priopćenja Tele2 u cijelosti:

Tele2 se ispričava korisnicima zbog promjene Načela pravednosti korištenja proizvoda i usluga za tarifu Revolucija.

Nakon što smo bili upoznati s mišljenjem i zabrinutošću naših korisnika, odlučili smo vratiti prvotno Načelo pravednosti i ta odluka stupa na snagu danas. Revoluciju vraćamo na njezin revolucionaran početak - 5000 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj. Ujedno, Tele2 je ponovno uključio u mrežu sve korisnike koji su bili isključeni uslijed promjene Načela pravednosti, odnosno korisnike koji su ostvarili do 5000 minuta prometa.

Naša nakana nikada nije bila oštetiti korisnike i tarifu Revolucija učiniti lošijim proizvodom. Pokušali smo našu mrežu zaštititi od prevara i zloupotreba upravo kako bismo i uspjeli očuvati ovakav proizvod na tržištu. Promjena koju smo uveli prošloga tjedna pogodila bi samo minimalan postotak upravo onih koji su tarifu i zloupotrebljavali zbog vlastite koristi.

Zahvaljujemo svim korisnicima koji su otvoreno izrazili zabrinutost uslijed promjene Načela pravednosti.

Povjerenje naših korisnika nama je najvažnije i jedini način kojim možemo očuvati to povjerenje jest da ih poslušamo i iskreno se nadamo kako će oni i dalje ostati otvoreni prema Tele2.

Obećavamo kako nećemo ponavljati iste greške i kako ostajemo transparentnom kompanijom koja sluša. Tele2 će nastaviti s pružanjem izazova tržištu na dobrobit svojih korisnika.

01.08.2012. 10:41:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh