« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
SAZNAJEMO

Tele2 i evotv dobitna kombinacija za neograničeno surfanje i gledanje

Ova posebna ponuda uključuje tarifu BEZBROJ GB za neograničeni internet na Tele2 4G mreži putem Pokućnog interneta i 3 evotv buketa s najgledanijim programima po izboru

Savršena ljetna kombinacija
Savršena ljetna kombinacija (Tele2)
Više o

Tele2

,

evotv

,

Pokućni internet

Zahvaljujući posebnoj ponudi Tele2 i evotv-a, svi novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici moći će kad god i gdje god požele uživati u gledanju najnovijih blockbustera te surfati bez ograničenja uz dodatne uštede.

Ova posebna ponuda, koja uključuje tarifu BEZBROJ GB za neograničeni internet na Tele2 4G mreži putem Pokućnog interneta i 3 evotv buketa s najgledanijim programima po izboru, sada sadrži i dodatnu pogodnost. Svi korisnici evotv i Pokućnog interneta, moći će uživati i u premium buketu HBO i Cinemaxu uz HBO GO uslugu videa na zahtjev i to besplatno u trajanju od 6 mjeseci.

Cijena ove ponude je 204 kn/mj. uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca te 15 kn/mj za korištenje routera za Internet i 10 kn/mj. za tv prijemnik. Odmah po ugovaranju korisnik preuzima router za Tele2 Pokućni internet te evotv prijemnik za prijem digitalnog televizijskog signala. Oba paketa su neovisna o lokaciji, korisnik ih koristi gdje i kada to želi, a uređaje može instalirati potpuno samostalno. Za početak korištenja dovoljno je uređaje uključiti u struju budući da nema dodatnih instalacija ni priključaka.

Uslugu je moguće ugovoriti u Tele2 centrima ili Hrvatskoj pošti, a dostupna je svima, i postojećim i novim Tele2 odnosno evotv korisnicima. Korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja usluge, a ako korisnik poželi usred trajanja ugovora promijeniti programe ili tarifu, može to učiniti jednom mjesečno bez ikakvih naknada.

24.07.2017. 14:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh