« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
REVOLUCIJA

Tele2 odgovara na medijske napise

Tele2 odlučio je pojasniti Načelo pravednosti i odgovoriti na medijske napise u vezi tarife Revolucija

Zašto Gregor koristi Načelo pravednosti
Zašto Gregor koristi Načelo pravednosti (Tele2)
Više o

Tele2

,

služba za korisnike

,

tarifa Revolucija

,

načelo pravednosti

,

Đuro Lubura

,

snimka razgovora

Puno bure u medijima izazvale su nedoumice oko korištenja tarife Revolucija i Načela pravednosti Tele2, pa su iz tvrtke odlučili odgovoriti na medijske napise:

Tele2 upućuje ispriku svojim korisnicima ukoliko nismo jasno iskomunicirali Načelo pravednosti korištenja tarife Revolucija. Naša je nakana uvijek biti i ostati transparentni i jasni u svojoj komunikaciji.

Međutim, prevare i zloupotrebe nešto su s čime se telekomunikacijska industrija susreće, posebice kada je riječ o tarifama koje znaju uzdrmati tržište, poput naše Revolucije. Revolucija je tarifa koja korisniku pruža najveću vrijednost za novac i niže cijene te tada morate preuzeti rizik i biti svjesni izazova koje ona može donijeti.

Iz tog razloga sve cjenike takvih tarifa prati Načelo pravednosti korištenja proizvoda i usluga, baš kako bi se operateri zaštitili od agresivnog ponašanja i zloupotrebe te omogućili svim korisnicima da uživaju u pogodnostima takve tarife. Nekoliko računa stvorenih za zloupotrebu u suprotnom bi uništilo svaku priliku da ta ponuda bude dostupna onom velikom dijelu korisnika koji nije sklon prevarama.

Tele2 je iskusio zloupotrebu sa 2 posto računa korisnika Revolucije i poštujući pozitivne propise naveli smo u Načelu pravednosti kako se ono sada odnosi samo na 2000 minuta poziva prema svim ostalim mrežama dok minute unutar Tele2 mreže ostaju neograničene. Načelo se odnosi i na 200 minuta poziva prema tarifama u kojima primatelj poziva ostvaruje dodatne kune na vlastitom računu. Kako bilo, Tele2 će i ovdje njegovati individualan pristup korisnicima te ćemo pomno pratiti samo one korisničke račune koji upućuju na potencijalnu prevaru. Minute unutar Tele2 mreže ostaju neograničene.

Napominjemo kako je potrebno znati da takvo Načelo ima utjecaj na svega 2 posto onih koji zloupotrebljavaju naše tarife, na taj način ugrožavajući našu misiju da kreiramo cjenovno konkurentne i izazovne tarife koje će biti dostupne svima, što smo do sad i uspijevali

30.07.2012. 19:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Marko
    31.07.2012. 07:12
    Pa ljudi moji što st očekivali od ovakvih prevaranata ? Pa jasno su vam poslali oporuku da ste ovce i to još crne, pa koja budala to nije shvatila.
    gdje je granica boli u ovm narodu, treba raskinuti sve ugovore i onda neka idu kući pa tamo provode svoje prevarantske ideje, došli su ovdje i misle da nas mogu "šišati" kako im se svidi.
    Pokažite naopokon malo svjesti i kaznite ovakve prevare,
    Postoji li nekakva agencija ili institucija koja će zaštititi ovaj narod od svjetskog kapitala i svjetskih prevaranata
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh