« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
OPČINJENOST

Teen Choice Awards potvrdili dominaciju vampira

Serija filmova ''Sumrak''' i TV show "Vampirovi dnevnici" pomeli su konkurenciju na dodjeli nagrada Teen Choice Awards u Los Angelesu

teen choice awards
teen choice awards (Wikipedia)
Više o

Sumrak

,

Robert Pattinson

,

Kristen Stewart

,

Taylor Lautner

,

udruga Most

,

kamion

Dodjela filmskih nagrada Teen Choice Awards potvrdila je trend opčinjenosti vampirima koji vlada američkom pop kulturom - serija filmova "Sumrak" i TV show "Vampirovi dnevnici" pomeli su konkurenciju na dodjeli Teen Choice Awards.

"Sumrak saga" osvojila je 12 nagrada, uključujući i onu za znanstvenu fantastiku kojom se okitio nastavak te uspješne filmske franšize, "Novi mjesec" te za najveći ljetni hit za treći nastavak iz serije "Eklipsa", kao i nagrade za najboljeg glumca i glumicu koje su osvojili Robert Pattinson i Kristen Stewart.

>> Iznenađenje - izlazi 5. dio Sumrak sage

Pattinson je osvojio i nagradu za pojavljivanje u romantičnoj drami "Remember me", a Taylor Lautner, koji igra vukodlaka Jacoba Blacka u filmovima "Mjesečina", nagrađen je za najzgodnijeg glumca, ikonu crvenog tepiha i najljepši osmijeh.

Na dodjeli nagrada, održanoj u nedjelju u Los Angelesu, a koja će na televiziji biti prikazana u ponedjeljak navečer, pojavili su se Sandra Bullock, pop zvijezda i suvoditeljica Katy Perry te nogometna zvijezda David Beckham. (hina/metro-portal)

09.08.2010. 21:48:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh