« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
TKO ČEKA...

Hit serije koje još čekamo na malim ekranima

POGLEDAJTE TRAILERE - Serije poput Big Love, True Blood ili The L Word već su osvojile svijet pa pogledajte zbog čega su tako zanimljive

true blood serija
true blood serija (YouTube)
Više o

serije

,

Entourage

,

Maria Gomes Valentim

,

najstarija žena na svijetu

,

eksperimenti

,

platna

Iako čari interneta dopuštaju skidanje i online gledanje trenutno u svijetu popularnih serija, ako više volite čekati i dočekati da iste te serije dođu na domaće male ekrane, evo čemu se imate radovati.

Big Love
Radnja serije smještena je u američku državu Utah. Neki od vas možda i znaju po čemu je poznat Utah? Najviše možda po mormonima i poligamiji. Ova serija se upravo bavi time. Ipak, ne ulazi u suđenja i prosudbe njihovih načela i religije, već nas kroz živote jedne poligamne obitelji pokušava uvesti u ovaj mnogima neobičan svijet. Jedan od producenata je i glumac Tom Hanks, a glavne uloge tumače Bill Paxton, Chloë Sevigny, Jeanne Tripplehorn, Ginnifer Goodwin i slovenski glumac Željko Ivanek. Gluma i režija su na zavidnoj razini, pa bez obzira koje mišljenje imali o načinu života glavnih likova, lako ćete se moći uživjeti u njihove priče.

Entourage
Ova ultra popularna američka serija bavi se filmskim svijetom. Radnja je smještena u Hollywood, ali i ostala mjesta, ovisno gdje ekipu odvede neki novi film. Na filmskoj stranici imdb.com gledatelji su Entourage ocijenili visokom 9.1 ocjenom. Jedan od producenata je glumac Mark Wahlberg, a u seriji osim glavnih glumaca Adriana Greniera, Kevina Connollyja, Kevina Dillona i Jerryja Ferrare, možete vidjeti Martina Scorsesea, Jamesa Camerona, Jessicu Albu, Scarlett Johansson i mnoge druge. Kroz seriju ćete imati osjećaj kao da se to stvarno tako događa u Hollywoodu, što je lako moguće jer na seriji su radili vrhunski poznavatelji filma.

True Blood
Od filma ''Sumrak'' i svih njegovih nastavaka, svijet je zaluđen vampirima pa se lako daje zabavnim ugrizima ove tematike. True Blood je smješten u mali grad u Louisiani te prati ljubavnu priču i suživot vampira i ljudi. Serija je osvojila Zlatni globus i Emmy, pa vrijedi probati.

The L Word
Još jedna zanimljiva serija, a koja prati živote lezbijki je The L Word. Parovi, lov, seks, igrice, poslovni neuspjesi, skrivanja, laži, prevare i prava ljubav - sve to ćete vidjeti u ovoj seriji. Zanimljivost je da glavnu ulogu nosi Jennifer Beals, širokoj publici poznata po ulozi u filmu Flashdance.

Ostatak članka pročitajte na She.hr.

Piše: Tina Žagar/She.hr
09.08.2010. 23:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh