« Svijet
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
NEZADOVOLJNI

Taksist prosvjednik skočio s Tower Bridgea

On je sudjelovao u prosvjedu taksista zbog odluke da neće moći koristiti mrežu prometnica kojima će se tijekom Olimpijskih igara koristiti sportaši, dužnosnici i novinari

Skočio je na glavu s pješačke staze
Skočio je na glavu s pješačke staze (Wikipedia)
Više o

prosvjed

,

taksisti

,

OI 2012.

,

OI London

Jedan muškarac skočio je u ponedjeljak s povijesnog mosta Tower Bridge u Temzu, tijekom prosvjeda taksista nezadovoljnih što nisu uključeni u poseban prometni režim tijekom Olimpijskih igara u Londonu.

Policija je muškarca, najvjerojatnije taksista, izvukla iz rijeke i uhitila ga zbog kršenja javnoga reda.

Gradske lučke vlasti objavile su da je imao veliku sreću nakon što je na glavu skočio s osam metara visoke pješačke staze na Tower Bridgeu, jednom od zaštitnih znakova britanske prijestolnice.

On je sudjelovao u prosvjedu taksista zbog odluke da neće moći koristiti mrežu prometnica kojima će se tijekom Olimpijskih igara koristiti sportaši, dužnosnici i novinari.

Nekoliko stotina poznatih crnih taksi vozila poredalo se uzduž mosta i trubilo automobilskim sirenama u blizini ureda gradonačelnika Londona Borisa Johnsona. Taksiste brine što će "zapinjati" u prometnoj gužvi i pretrpjeti značajne novčane gubitke tijekom Olimpijade.


24.07.2012. 08:42:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh