« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
LIBERALNA AZIJA

Tajvan dočekao kruzer prepun homoseksualaca

'Azamara Quest' uplovio je u luku Keelung blizu Taipeija u nedjelju ujutro iz Japana s 378 homoseksualaca, većinom parova iz SAD-a i Europe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

homoseksualci

,

Tajvan

,

Taipei

,

gay parovi

,

kruzer

,

azamara quest

Tajvan je u nedjelju razdraganim plesom lavova i "gay" vodičem za svakog turista dočekao prvi kruzer s homoseksualcima u posjetu otoku.

Azamara Quest uplovio je u luku Keelung blizu Taipeija u nedjelju ujutro iz Japana s 378 homoseksualaca, većinom parova iz SAD-a i Europe.

U okviru svečane dobrodošlice sviralo se na bubnjevima a plesači su izveli lavlji ples u kojem izvođači odjeveni kao lavovi imitiraju životinjske pokrete. Svakom je putniku darovan i homoseksualni vodič za Taipei.

U ponedjeljak brod plovi za Hong Kong, zadnju dionicu 11-dnevnog putovanja koje je počelo 20. ožujka u Šangaju, s pristajanjima u Busanu u J. Koreji i Hiroshimi u Japanu.

U Aziji Tajvan spada u najliberalnije zemlje kad se radi o pravima homoseksualaca. Azamara Quest u najmu je kalifornijske tvrtke Atlantis Events Inc., najveće putničke tvrtke specijalizirane za homoseksualno i lezbijsko tržište. (hina/metro-portal)

29.03.2010. 11:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh