« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
DEVOTION

Sweet Talk - novi singl Jessie Ware

Sweet Talk je peti singl po redu, a riječ je o bezvremenskoj pjesmi kakve se pojave s vremena na vrijeme, sa savršenom temom i produkcijom

Jessie Ware stiže u Zagreb
Jessie Ware stiže u Zagreb (Menart)
Više o

koncert

,

album

,

singl

,

Jessie Ware

,

Sweet Talk

,

Devotion

Mlada zvijezda britanske glazbene scene, Jessie Ware, koja 20. ožujka nastupa u Zagrebu, predstavlja vam novi singl Sweet Talk!

Ovog je ljeta objavila svoj prvi album „Devotion" na kojem se nalaze već četiri singla Running110%Wildest Moments i Night Light.

Sweet Talk je peti singl po redu, a riječ je o bezvremenskoj pjesmi kakve se pojave s vremena na vrijeme, sa savršenom temom i produkcijom. Ispunjena žudnjom, u pjesmi se prepliću soul Marvina Gayea i delikatnost Sade - savršeni recept za pjesmu koju nikad ne napuštate, a to je uostalom i cilj stvaralaštva Jessie Ware.

Često ju nazivaju jednom od najzanimljivijih mladih britanskih pjevačica zbog čega je i njezin dolazak u Zagreb, u okviru europske turneje, uzburkao glazbene krugove u cijeloj regiji.

Koncert će se održati za četiri mjeseca, točnije 20. ožujka u Tvornici kulture, a prema informacijama organizatora bit će sigurno rasprodan jer je pretprodaja ulaznica izvrsna.

Naravno, to ne čudi kad je u pitanju nenametljiv, ugodan i poseban vokal Jessie Ware koja se ušetala u svjetski medijski prostor poput stare soul dive u spotu Running, a činjenica da je svoje početke gradila na londonskoj underground sceni čini ju još zanimljivijom i atraktivnijom.

Da nas u Zagrebu očekuje izvanredan koncert potvrđuju snimke live i unplugged izvedbi pojedinih pjesama s albuma „Devotion":

Pitchfork Paris Take Away Show , HibOO d'Live ,

dok je posebno hvaljena i njezina nedavna suradnja s japanskim teen producentima BenZel u obradi pjesme „If You Love Me", hita R'n'B grupe Brownstone iz 1994. Godine.

Ulaznice za koncert možete kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima ili na stranici www.eventim.hr po cijeni od 160,00 kn za stajanje i 200,00 kn za galeriju tj. sjedenje.

05.12.2012. 15:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh