« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
Zagreb Hair Show

Svjetski frizerski trendovi danas u Zagrebu

Revija novih frizura s humanitarnim ciljem

Fotografija vijesti
Više o

humanitarna akcija

,

frizeri

,

zagreb hair show

U Zagrebu će se večeras 30. listopada u HYPO EXPO centru s početkom u 20 sati održati Zagreb Hair Show. Stručnjaci iz petnaest zagrebačkih frizerskih salona prikazat će čak 190 modela frizura i stylinga iz novih kolekcija. U ulozi modela uz profesionalne predstavit će se i mnoge osobe iz društvenog života među kojima su glumica Marijana Mikulić, TV voditeljica Lana Pavić, pjevačica Maja Blagdan, plesačica Tamara Despot, te aktualni Miss i Mister Hrvatske Josipa Kusić i Dino Bubičić.

Modeli će s «novim frizurama» prošetati scenom odnosno pistom koja će scenografskim elementima simbolizirati šetnju zagrebačkim ulicama, a program će voditi Barbara Kolar.

Zagreb Hair Show nije značajan samo po novim frizerskim trendovima,već i po tome što u suradnji s UNICEF Hrvatska pokreće i humanitarnu akciju «Frizeri za pomoć djeci».U sklopu događaja u zagrebačkom HYPO EXPO centru bit će održana prigodna aukcija tijekom koje će na prodaju biti ponuđeni predmeti UNICEF ambasadora - nogometna lopta Slavena Bilića s potpisima hrvatske nogometne reprezentacije i Davida Beckhama, šal glumice Bojane Gregorić i UNICEF majica Maje Vučić koju je nosila na nedavnoj misiji u Africi. Kako je ulaz na događaj besplatan i moguć samo uz pozivnice, tijekom Zagreb Hair Showa bit će organizirana humanitarna prodaja prigodnih UNICEF medvjedića po cijeni od 30,00 kuna.

Organizaciju cjelokupnog događaja potpisuje Obrtnička komora Zagreb, a suorganizator je Udruženje obrtnika Zagreb.

29.10.2008. 17:14:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh