« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Bandić o sigurnosti u Zagrebu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Davor Pongračić/CROPIX)
Više o

Milan Bandić

,

sigurnost u zagrebu

,

Zagreb siguran grad

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako se na službene internetske stranice Grada Zagreba danas javilo oko 20-tak građana s prijedlozima kako poboljšati sigurnost u Zagrebu, a u sklopu njegove inicijative da građani daju svoje prijedloge o tome.

Bandić je odgovarao na pitanja novinara nakon današnje sjednice Gradskog poglavarstva, a kojoj je u njegovoj odsutnosti predsjedala dogradonačelnica Ljiljana Kuhta - Jeličić.

"Svim sredstvima i svim mjerama trebamo pomoći, pa i građani trebaju pomoći da ponovo vratimo sigurnost na zagrebačke ulice", istaknuo je Bandić dodavši "da će on i suradnici idući tjedan izravno na okretištima tramvaja kontaktirati s građanima. Idemo vidjeti što ljude muči, posebno mlade i odmah reagiramo", rekao je Bandić.

Ocijenio je uspješnim svoj nedavni sastanak s novim ministrom unutrašnjih poslova Karamarkom rekavši da je od njega dobio informacije "koje ulijevaju optimizam".

U roku od nekih 20-tak dana i mi želimo izaći s svojim prijedlozima mjera prema resornom ministarstvu o čemu ćemo javnost informirati. Radimo nešto autentično i mislim da smo da smo na dobrom putu, dodao je Bandić. (hina/metro-portal)

29.10.2008. 17:09:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh