« Putovanja
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
PARTY!!!

Svi na doček Nove godine u kupaćem kostimu

Uđite u 2019. na potpuno originalan način, uživajući u nezaboravnom Pool partyju kojeg za svoje posjetitelje pripremaju Terme Tuhelj

Doček Nove godine u Termama Tuhelj
Doček Nove godine u Termama Tuhelj (Terme Tuhelj)
Više o

Terme Tuhelj

,

doček Nove godine

Iako mu se veselimo, doček Nove godine za mnoge je, htjeli to priznati ili ne, i svojevrstan stres. Ostati u toplom ili se zaputiti na neki od gradskih trgova, s kime slaviti, što odjenuti, što pripremiti od hrane..., stotinu je pitanja koja nas muče, pa se najčešće dogodi da jedva čekamo kraj proslave kako bismo se zavukli u krevet.

Ove godine ne mora biti tako, u 2019. možete ući potpuno relaksirani i u kupaćem kostimu! Naime, Terme Tuhelj za svoje goste pripremaju izvanredni Pool party. Sve počinje 31. prosinca u 20 sati, a uz piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć, očekuje vas All inclusive ponuda hrane i pića tijekom čitave noći na buffet stolu, foto corner za nezaboravne uspomene i, dakako, ples i zabava uz Disco DJ-a i Surka Beatbox sve do četiri ujutro.

Roditelji s djecom koji nemaju kome ostaviti mališane na čuvanje ili ne žele ući u novu godinu bez svojim najmilijih, najčešće se odlučuju za ostanak kod kuće. U Termama Tuhelj čitava će obitelj uživati, jer im je, uz sve ostale sadržaje koje su pripremili za Silvestarsku noć, na raspolaganju 25-metarski olimpijski bazen, wellness bazen s jacuzzijima, vodenim slapovima i podvodnim masažama, Black Hole tobogan, a tu je i najnovija atrakcija Termi Tuhelj - Vodeni grad - adrenalinski tobogani s vodenim prskalicama i igračkama namijenjeni djeci od tri do deset godina.

Cijena po osobi za originalan novogodišnji party je 350 kuna za odrasle i 175 kuna za djecu, a za djeca mlađu od šest godina ulaznica je gratis.

Više o dočeku 2019. u Termama Tuhelj potražite na www.terme-tuhelj.hr.

03.12.2018. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh