« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
SLAVEN BILIĆ:

Svi igrači su zdravi i spremni

Izbornika smatra kako je najvažnije da igrači imaju dobar status u klubovima jer to garantira i kvalitetu u reprezentaciji

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dragan Matić/CROPIX)
Više o

Slaven Bilić

,

hrvatska reprezentacija

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić u utorak je u Zagrebu izjavio kako su svi hrvatski igrači su zdravi, spremni i motivirani. Bilić je govorio o T-Home turniru koji je ovoga vikenda odigran u Njemačkoj, a na kojem su sudjelovala četiri hrvatska nogometaša: Ivica Olić, Danijel Pranjić, Ivan Rakitić i Mladen Petrić.

"Najvažnije je da svi imaju dobar status u klubu", kazao je Bilić, istaknuvši posebno Petrića čiji je HSV osvojio turnir. Svi će naši igrači biti velika pojačanja za svoje klubove što znači da će biti kvalitetni i u reprezentaciji. Najavio je odlazak u Englesku gdje će gledati prijateljske utakmice Tottenhama u kojem igraju Vedran Ćorluka i Luka Modrić, te Arsenala da vidi hoće li zaigrati Eduardo da Silva.

"Stalno sam u kontaktu s njim i on je dobro a vidjet ćemo hoće li igrati", rekao je hrvatski izbornik. Što se tiče termina kvalifikacijske utakmice s Bjelorusijom, koja se igra 12. kolovoza, Bilić je ocijenio da će do tada naši igrači imati četiri do pet prijateljskih utakmica, a neki će odigrati već i jednu prvenstvenu utakmicu tako da će biti spremni.

Govoreći o Bjelorusima, Bilić je kazao da su "oni dobra ekipa, kvalitetna, imaju igru 'od noge do noge' i mogu doći dosta blizu golu kada postaju opasni". Jedino je sigurno da od svih igrača na popisu neće biti Roberta Kovača jer je priroda njegove ozljede takva da se neće stići oporaviti.

Izvor: Hina

21.07.2009. 14:58:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh