« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
LA

Navijači Galaxyja izvrijeđali Beckhama

Povratak u klub prošao burno pa zvijezda sada ima pratnju zaštitara

(Getty Images)
Više o

Los Angeles Galaxy

,

David Beckham

Navijači Los Angeles Galaxyja žestoko su izvrijeđali svog najskupljeg nogometaša, engleskog reprezentativca Davida Beckhama, koji je u nedjelju odigrao prvu utakmicu pred domaćom publikom otkad se vratio sa posudbe iz AC Milana.

U prijateljskoj utakmici LA Galaxyja i AC Milana, koje završila neodlučeno 2-2, domaći su navijači konstatno vrijeđali i zviždali Beckhamu. Na rasprodanim tribinama, pred 27 tisuća navijača, mogli su se vidjeti i uvredljivi transparenti poput onog na kojem je pisalo "odlazi kući prevarantu".

Na poluvremenu Beckham je otišao do tribina kako bi se suočio sa navijačima, ali to je samo pogoršalo situaciju, pa su ga redari morali otpratiti do svlačionice. U drugom poluvremenu osiguranje je pojačano, a i Beckham se iskupio asistencijom za izjednačenje na 2-2. U 65. minuti izveo je korner kojega je u pogodak pretvorio Bryan Jordan. Nakon toga je Beckham "obrisao prašinu" sa svojih ramena, pokazavši tako što misli o navijačima LA Galaxyja.

"Na poluvremenu sam otišao do tribina kako bi se rukovao sa navijačima i rekao im da se smire. Bez obzira na to što neki od njih osjećaju, nisam to zaslužio. Pokazali su da nemaju poštovanja prema meni", izjavio je Beckham.

Izvor: Hina

20.07.2009. 11:35:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh