« Fun
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
DAR ZA KARTE

Svećenik na pokeru dobio 100,000 dolara za svoju crkvu

Velečasni Andrew Trapp uključiose u turnir Poker.Stars.net Million Dollar Challenge da namakne bar dio novca potrebnog za izgradnju nove crkve

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)
Više o

Crkva

,

poker

,

pokeraški turnir

Igre na sreću možda i nisu djelatnost koju bi crkva preporučila vjernicima, no katolički svećenik iz Južne Karoline, kojemu je izmaknula prva nagrada od milijun dolara, uspio je na turniru u pokeru osvojiti 100.000 dolara koji će barem malo pomoći u gradnji crkve.

Velečasni Andrew Trapp objasnio je da se uključio u turnir Poker.Stars.net Million Dollar Challenge kako bi namaknuo bar dio sredstava od 5,5 milijuna dolara potrebnih za izgradnju nove crkve St. Michael Catholic Church.

"Ako i nisam uspio, nadam se da sam pomogao ljudima shvatiti da se i svećenici mogu zabaviti i biti obični ljudi i da sam barem malo razvedrio sliku o svećenstvu", rekao je velečasni. Prvu nagradu osvojio je njujorški policijski detektiv Mike Kosowski, a Trapp je u polufinalu osvojio 100.000 neoporezivih dolara.

Za izgradnju crkve do listopada je prikupljeno 4 milijuna dolara, a u zadnjoj epizodi pokerskog turnira televizijske ekipe snimale su nedjeljnu misu i Trappa kako govori o potrebi izgradnje nove crkve jer je stara trošna, premalena i krhka te je lako može pomesti uragan. "Bog mi je dao dar za karte, to me zanima i hobby mi je i srećom ga mogu koristiti da bih pomogao izgraditi crkvu", rekao je. (hina/metro-portal)

23.12.2009. 19:12:28
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    PokerAS
    14.09.2010. 22:21
    a to sam gleda na starsima smiješan tip
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh