« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
SPOOKY

Sve što trebate znati o Deep Webu

Postoji dio interneta koji je skriven od pogleda prosječnog korisnika i kojemu je vrlo teško pristupiti. Zove se Deep Web i pretpostavlja se da je čak 500 puta veći od ''vidljivog'' interneta.

Držite se dalje od Deep Weba
Držite se dalje od Deep Weba (DeviantArt)
Više o

Ea

,

Deep Web

,

Atlantic Carding

,

Buttery Bootlegging

Deep Web je opasno, strašno, a katkad i ilegalno mjesto. Ako ne znate što radite, nikada ga ne biste trebali posjećivati, a ako to ipak želite morat ćete preuzeti poseban preglednik da biste mu pristupili. Ipak prije nego se odlučite na taj korak pročitajte 5 stvari koje o Deep Webu morate znati.

Prodaja bankovnih kartica - Atlantic Carding je lokacija na Deep Webu na kojoj se mogu kupiti informacije o tuđim kreditnim karticama, adresama i sličnim privatnim informacijama. Cijene se kreću između 5 i 80 dolara. Što više platite bolje ćete informacije dobiti.

Krađa - Buttery Bootlegging je mjesto na kojem možete naručiti od profesionalnog kleptomana da za vas ukrade željeni predmet. Jednostavno mu platite u Bitcoinsima i on, kada ukrade predmet, kao dokaz obavljenog posla objavi fotografiju predmeta kojeg ste naručili.

Naručivanje plaćenih ubojica - Deep Web je mjesto na kojem se na raznim lokacijama može naručiti plaćeni ubojica. Posao se plaća u Bitcoinsima, a prosječan posao košta od 25.000 eura, dok gornja cijena za bogate žrtve ne postoji. Naručitelj i ubojica ostaju anonimni, a žrtva ne može biti mlađa od 16 godina niti biti političar na vodećoj poziciji bez obzira o kojoj se zemlji radi.

Prodaja ilegalnog oružja - EA je stranica na kojoj je moguće kupiti oružje koje se dostavlja isključivo na području Europske unije. Ipak, ovim putem se ne može naručiti i streljivo. Cijeli posao plaća se u Bitcoinsima.

Eksperimenti na ljudima - Liječnici, studenti medicine i medicinsko osoblje rade grozne eksperimente na ljudima koji uključuju izgladnjivanje, zarazu bolestima, testove tolerancije na bol, sterilizacije... Žrtve su im uglavnom beskućnici koje drže u ćelijama u napuštenim skladištima i zgradama

18.08.2015. 10:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh