« Knjiga
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
NOVITETI

„Sve same laži“ napeti je triler koji nećete ispuštati iz ruku do posljednje stranice

Način na koji Mackintosh razrađuje radnju definitivno se može pripisati njezinom radu u policiji gdje je provela 12 godina, a između ostaloga je bila i u odjelu za kriminalističke istrage

Sve same laži
Sve same laži (Mozaik knjiga)
Više o

triler

,

recenzija knjige

,

Sve same laži

,

Clare Mackintosh

Autorica Clare Mackintosh oduševila je knjigama "Pustila sam te" i "Vidim te", a nedavno je u nakladi Mozaik Knjige objavljen i njezin roman "Sve same laži". Način na koji Mackintosh razrađuje radnju definitivno se može pripisati njezinom radu u policiji gdje je provela 12 godina, a između ostaloga je bila i u odjelu za kriminalističke istrage. Dovoljno za tematiku romana koju mnogi obožavaju - krimiće i trilere.

Priča knjige "Sve same laži" prati Annu Johnson, djevojku koja je ostala bez oba roditelja u roku od sedam mjeseci. Obojica su počinila samoubojstvo na jednaki način. Anna pokušava započeti novi život, ima novog dečka te je dobila i dijete. Na žalost, prošlost nije odlučila pustiti je na miru, već upravo suprotno.

Na godišnjicu smrti njezine majke, Anna dobiva anonimnu poruku koja implicira činjenicu da se njezina majka nije svojevoljno oduzela život. Na kraju krajeva, ni ona sama nikada nije vjerovala da bi si njezini roditelji svojevoljno oduzeli život.

Dok krene istraživati prošlost svoje obitelji, Anna ne shvaća da dovodi u opasnost svoju budućnost. Svaki put kada misli da je na pravom putu, Anna, ali i sam čitatelj shvati da nije niti blizu toga. Roman je prepun naglih obrata radnje, a napetost iz stranice u stranicu sve više raste.

Knjigu sigurno nećete ispuštati iz ruku do posljednje stranice, a nemate pojma što vam se sprema. S druge strane, tu je i priča detektiva Murrayja Mackenzieja koja će vas sigurno osvojiti.

Dok ne zakuha neku sljedeću priču, provjerite što je Clare Mackintosh pripremila u ovom romanu, nećete se razočarati.

17.09.2019. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh