« Seks
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
HE HE

Sve o seksu i njegovom trajanju

Žene su u prosjeku rekle da bi njihovo idealno druženje trajalo 25 minuta i 51 sekundu... muškarci bi nešto kraće, vjerovali ili ne

Koliko to zapravo traje u stvarnosti
Koliko to zapravo traje u stvarnosti (Arhiva)
Više o

seks

,

trajanje

Seks i mitovi, želje i stvarnost... razlikuje se, naravno, a najveći vic u svemu je činjenica da muškarci, koji se stalno bune kako im nedostaje seksa, zapravo žele kraći seks od žena.

Primjerice, koliko dugo tipično druženje pod plahtama traje? 

Istraživanje, koje je provela web stranica za upoznavanje SaucyDates.com iz Velike Britanije, anketiralo je 3.836 muškaraca i žena. Pitali su ih koliko bi željeli da seks traje (ne predigra, samo 'glavni događaj').

Žene su u prosjeku rekle da bi njihovo idealno druženje trajalo 25 minuta i 51 sekundu. Muškarci su u prosjeku odgovorili 25 minuta i 43 sekunde. Ali ovi gotovo identični brojevi nisu odgovarali stvarnosti onoga što se stvarno događa u spavaćoj sobi. U prosjeku, seks traje oko 16 minuta, pokazalo je istraživanje. 

Rezultati su podijeljeni i po državama: u SAD-u su muškarci i žene 'ostali u igri' 17 minuta i 5 sekundi. Kanađani su sljedeći s 17 minuta stan, a slijede Britanci kod kojih je prosječan seks trajao 16 minuta i 58 sekundi.

Prema provedenom istraživanju, muškarci u tridesetima su najizdržljiviji - i imaju bolje 'rezultate' od starijih, ali i mlađih muškaraca.

18.02.2018. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh